FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Ziua și transferul pentru Edi Iordănescu » Pedro Mendes a ajuns la Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 15:12

Gaz Metan Mediaș a bifat al 3-lea transfer din această pauză competițională. Formația l-a transferat pe mijlocașul ofensiv Pedro Mendes liber de contract, scrie gazisti.ro

Portughezul de 25 de ani a evoluat sezonul trecut la Poli Iași, unde a reușit să marcheze 4 goluri și să ofere 4 pase decisive în cele 25 de partide în care a evoluat.

pedro rafael copy.1501838579

După despărțirea de Poli Iași, fotbalistul a ajuns la Ventspils, unde a jucat 10 meciuri și a marcat un gol.

500.000 de €este cota lui Mendes conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

După 21 de etape, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 7 în Liga 1 Betano, cu 28 de puncte. Medieşenii împart locul 7 cu Hermannstadt şi Poli Iaşi.

Sâmbătă dimineața lotul va pleca în Antalya, acolo unde se va pregăti până pe 26 ianuarie. În această perioadă, echipa are programate 4 jocuri de verificare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  09 Ianuarie 2019, 16:34

uNDE JOACA ASTA la mijloc? in spatel;e varfului?? e playmaker??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează