FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Ziua Z: două partide tensionate, în care 3 antrenori din Liga 1 își riscă postul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 14:40

Dintre cele trei meciuri care se dispută azi, Juventus - CSU Craiova și Astra - Chiajna par a fi cele mai tensionate.

Trei dintre cei patru antrenori care se duelează în aceste meciuri au o situație complicată și ar putea avea de suferit după partidele de astăzi.

Daniel Oprița, tehnicianul celor de la Juventus, are șanse mari să fie demis dacă va pierde duelul cu formația craioveană. Echipa nou-promovată are un singur punct în patru etape și se află pe locul 13.

Și Devis Mangia se află într-o postură incomodă. CSU Craiova are un start slab, având în vedere așteptările de la club, obținând o victorie și trei egaluri. La conferința de dinaintea meciului, italianul s-a enervat pe jurnaliști când a fost întrebat de rezultatele slabe ale echipei. (Vezi detalii) În plus, fanii au început deja să-l conteste.

Al treilea antrenor care ar putea de suferit este Vasile Miriuță. Antrenorul Chiajnei, venit după prima etapă, are două înfrângeri și un egal. Un rezultat slab în fața Astrei i-ar putea determina pe membrii Consililui de Administrație să-l cheme la o ședință pentru a da explicații.

  • Astra - Chiajna se joacă de la ora 17:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.
  • Juventus - CSU Craiova se joacă de la ora 19:15. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
cracker
cracker  •  09 August 2017, 17:45

Presa din Romania numeste si demite antrenorii! Rusine!

observator_federal
observator_federal  •  09 August 2017, 16:11

Sper ca meciurile se joaca la o ora propice fotbalului. Se poate face o statistica privind echipele pe care LPF le-a programat cu predilectie la ora 18 (defavorizate) si cele programate doar seara (favorizate)? Interpretari ale clasamentului, daca se poate... Desi banuiesc ca va fi sigestiv clasamentul.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  09 August 2017, 15:38

Oprita ai o scuza: Craiova e cea mai buna din Romania (adica toate care te bat).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează