FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI

VIDEO EXCLUSIV Poftiți la Clinceni :) Președintele Academicii a prezentat baza echipei din Ilfov și stadiul lucrărilor pentru Liga 1

Constantin Bigan, președinte Academica Clinceni
Constantin Bigan, președinte Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 17:01

Academica Clinceni poate promova matematic în Liga 1 vineri, dacă va câștiga meciul de pe teren propriu cu FC Argeș.

Gazeta Sporturilor a vizitat baza de pregătire a formației din Ilfov, care are mari șanse de a-i lua locul Concordiei Chiajna în Liga 1.

Constantin Bigan, președinte la Clinceni, s-a oferit să fie ghidul reporterilor GSP. „Avem o bază superbă, nu sunt în Divizia A așa...”, este concluzia trasă de oficialul grupării pregătite de Ilie Poenaru.

 

Se muncește la foc automat

În acest moment, cochetul stadion din Clinceni are doar 2.800 de locuri, însă acum se lucrează la reamenajarea unei tribune care va crește capacitatea până la 4.500 de locuri.

„Primarul m-a asigurat că la primul meci oficial din Liga 1 totul va fi terminat și vom putea susține aici meciurile de Liga 1”, a promis Bigan.

Academica Clinceni a cumpărat nocturna și tabela de marcat de la FCSB, cele vechi, din Ghencea, pe care formația roș-albastră le folosea atunci când disputa meciurile pe stadionul „Steaua”.

„Trebuie să mergem să le luăm de la baza FCSB-ului din Berceni”, a mai zis Bigan, care ne-a prezentat și academia de fotbal din Clinceni, unde sunt aproximativ 700 de copii.

ALTE SUBIECTE DESPRE CLINCENI:

VIDEO EXCLUSIV Academica Clinceni explică legătura cu FCSB: „Gigi Becali nu dă niciun ban, iar cu Vasile Geambazi avem o prietenie”

EXCLUSIV VIDEO Detalii incredibile despre implicarea mafiei pariurilor la Clinceni: „Jucătorii se certau! Scorurile deveneau...”

VEZI ȘI:

Când ar putea fi gata noul stadion al Timișoarei » Vasile Suciu, ministrul Dezvoltării: „Va avea 32.000 de locuri. Însă e o problemă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ionnis
ionnis  •  23 Mai 2019, 11:13

Arata jalnic. Ca la tara

2526065157427098
Horia Tabarca  •  23 Mai 2019, 08:57

Sincer nici in liga 3 nu ai ce cauta cu asa ceva intr un campionat civilizat... Arata penibil baza cu gardul ala..... Zici ca e la liga 4...

idi53
idi53  •  22 Mai 2019, 20:24

Am vazut aceste terenuri si e intr-adevar o adevarata bijuterie Academia!Sper insa sa nu devina satelitul lui fcsb!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează