FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli și-a luat fundaș crescut de Inter și Bologna, pe Lorenzo Paramatti! Jucătorul a semnat până în vară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 18:12

Lorenzo Paramatti (24 de ani) a semnat astăzi cu Poli Timișoara. Stoperul italian crescut de Bologna și Inter a parafat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului cu formația de Liga a 2-a.

de Andrei Chirică

Internațional de tineret al Italiei, Paramatti a jucat în cariera sa la formații precum Siena, Messina, Santarcangelo, Pro Piacenza și Gubbio.

Jucătorul pe care Inter a plătit 150.000 de euro pe când avea dar 15 ani a venit azi la Timișoara împreună cu agentul său Alessandro Pezzoli și colaboratorul Fabio Dall'Ara.

Valeriu Răchită are mari probleme în defensivă, unde îi are doar pe Dănuț Bilia și Alin Ghidurea, fotbaliști fără experiență prea mare la Liga a 2-a.

ACS Poli se află în cantonament în Antalya, iar duminică va juca un amical cu Ruzomberok, echipă din prima ligă slovacă.

Ce transferuri a făcut Poli până acum: Dănuţ Bilia, Dănuţ Munteanu, Daniel Rogoveanu, Vlad Olteanu, Alin Ghidurea, Răzvan Began, Cristian Avram. }l mai are ]n probe și pe Josias Roulez, care urmează să semneze și el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  06 Februarie 2019, 19:06

Ultimul loc in liga 2, de unde naiba au bani pt cantonament in Antalya ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close