FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACUZE

EXCLUSIV / UPDATE Acuzaţii grave în fotbalul românesc! Un antrenor spune că i-a fost falsificată semnătura pentru a se obține licența: „Eu nu am semnat nimic!”

Pandurii e ultima în Lgia 2 // FOTO: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/
Pandurii e ultima în Lgia 2 // FOTO: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 12:59 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 17:12

Antrenorul celor de la Pandurii Lignitul Tg. Jiu, Adrian Bogoi, susține că nu știa nimic de acordul de reeșalonare a datoriilor către el, prezentat de club la Comisia de Apel de licențiere, document pe baza căruia gruparea gorjeană a obținut în extremis dreptul de a evolua în Liga 2.

UPDATE, ora 16:45: Prima reacție din partea FRF

Urmează să se reanalizeze cazul din perspectiva noului document trimis de Bogoi prin care acesta susține că nu a semnat acel act de reeșalonare a datoriilor. Dacă se va dovedi că este vorba despre un fals, va fi respins dosarul de licențiere al clubului, iar Pandurii va fi retrogradată!

„Într-adevăr a fost comunicat către FRF un înscris prin care domnul Bogoi Adrian Laurențiu contestă semnătura sa pe documentul intitulat „Tranzacție” și prezentat de către clubul CS Pandurii Lignitul Targu Jiu în fața organismelor jurisdictionale ale FRF. 

În temeiul acestui înscris, FRF a decis să formuleze cerere de revizuire a hotărârii pronunțate de Comisia de Recurs a FRF. În încheiere, având în vedere că cererea de revizuire formulată de FRF este pe rolul organismului jurisdicțional competent nu putem oferi niciun fel de detalii cu privire la modalitățile în care dosarul respectiv poate fi soluționat de către comisiile FRF”

FRF, pentru GSP.ro

UPDATE 15:30

Marin Condescu, fostul președinte al Pandurilor, spune că „Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spu că e de acord cu reeșalonarea datoriilor o dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune ca nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat Marin Condescu,

EXCLUSIV / UPDATE Acuzaţii grave în fotbalul românesc! Un antrenor spune că i-a fost falsificată semnătura pentru a se obține licența: „Eu nu am semnat nimic!”
EXCLUSIV / UPDATE Acuzaţii grave în fotbalul românesc! Un antrenor spune că i-a fost falsificată semnătura pentru a se obține licența: „Eu nu am semnat nimic!”

Surse apropiate antrenorului spun că acesta a acceptat banii pentru că este de părere că i se cuvin, fiind doar o mică parte din datorie.

Știrea inițială:

Situație explozivă în Liga 2, care, în acest sezon are un număr impar de echipe, 21. Ultima acceptată, Pandurii Lignitul Tg. Jiu, care a obținut licența abia la Comisia de Apel, după ce inițial îi fusese refuzată, din cauza unor datorii, e în pericol de a fi retrogradată. E pe ultimul loc în Liga 2, cu zero puncte, disputând până acum două jocuri, ambele încheiate cu înfrângeri, 1-2 cu Rapid și 0-5 cu Turris.

Datorii de 90.000 de lei către tehnician

Pentru a primi licența de Liga 2, Pandurii Lignitul Tg. Jiu, aflat în insolvență din 2016, trebuia să facă dovada că nu mai are datorii sau că le-a reeșalonat de comun acord cu creditorii. Printre altele, avea să-i dea antrenorului Adrian Bogoi restanțe de 90.000 de lei. Clubul gorjean a prezentat la Comisia de Apel un document de reeșalonare a acestei restanțe, semnat și de tehnician, reușind astfel să ia licența. 

Numai că Adrian Bogoi a aflat și a solicitat celor la FRF să vadă și el respectivul acord. L-a primit și susține că nu a semnat niciodată acest document. Mai mult, el a trimis la FRF și o declarație oficială în care precizează acest fapt, dar, deși au trecut mai bine de două săptămâni de atunci, nu mai știe nimic de caz.

Acordul pe care Pandurii susține că Bogoi l-a semnat

Acord Pandurii - Adrian Bogoi by Gazeta Sporturilor

Au să îmi dea salariile pe doi ani"

Adrian Bogoi povestește: „Eu am semnat un contract de antrenor principal al echipei de seniori de la Pandurii pe perioada decembrie 2017- iunie 2020. De atunci, am neplătite salariile pe doi ani. Ne-au mai tot dat frânturi când și când, ba câte o primă, ba o fracție de salariu. Am tot sesizat asta conducerii, administratorului judiciar Marin Golea, dar nu a luat măsuri. 

În septembrie 2019, mi-am dat demisia, pe care ei inițial mi-au acceptat-o, dar știind că trebuie să îmi plătească și restanțele, s-au răzgândit și voiau să mă trimită la juniori, să antrenez o echipă de 10-11 ani. Normal că nu am fost de acord să mi se modifice unilateral contractul. Dar ca să semnez un alt angajament, aveam nevoie de o decizie finală de la comisiile FRF. Totul s-a prelungit foarte mult, inclusiv din cauza pandemiei și abia acum, în iunie, mi-a venit soluția că sunt liber să semnez cu o altă echipă".

„Nu vreau să le fac rău, dar să mă plătească!"

Bogoi mai spune că  „atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF într-o declarație oficială. 

Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept ți eu să văd cum se vor rezolva lucrurile".

Surse apropiate cazului au semnalat că pe cele 3 pagini ale acelui acord, semnăturile lui Bogoi sunt identice: „Pare că au scanat o semnătură și au pus-o peste tot. Numai că în alte documente, semnate cu adevărat de Adrian Bogoi, se vede clar că acestea diferă. Niciun om nu poate semna mereu la fel, că nu e imprimantă".

FOTO Documentele pe care Bogoi recunoaște că le-a semnat

Contract Pandurii - Adrian Bogoi by Gazeta Sporturilor on Scribd

Aștept și eu acum un punct de vedere al FRF în legătură cu un act pe care eu nu l-am semnat, dar care e implicat în obținerea licenței de Liga 2 de către cei de la Pandurii
-Adrian Bogoi

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Turris vrea promovarea în Liga 1 și continuă transferurile! Lincar a adus un fost atacant de la FCSB

EXCLUSIV Adrian Iencsi cere răbdare, chiar dacă Rapid a început perfect în Liga 2: „Poate e nevoie de un an de sacrificiu”

Citește și:

Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Superliga
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
123120882840904
Outlet Brands  •  14 Septembrie 2020, 16:09

Frf = mafie hoti uz de fals si fals in acte aia numai sunt interlopii cas la costume sunt oamenii d afacerii ???????????? dc sa piarda burleanu 1 vot 2 cand p el il doare fix in ..... Daca isi ia ala salariu sau ce se intampla traiasca coruptia si hotia au inflorit in romaniaa

guess.why
guess.why  •  14 Septembrie 2020, 13:46

Specific fotbalului romanesc. Se falsifica semnaturi, nu se platesc salariile cu anii...ce-i drept si acest tehnician are o culpa. Cine asteapta 2 ani pana sa-si dea demisia de la un job unde nu esti platit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează