FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS MIOVENI - ASTRA 2

Amical câștigat de CS Mioveni! Echipa lui Oprița a învins Astra 2

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2019 16:27

CS Mioveni a bifat o partidă amicală în compania echipei secunde a Astrei, scor 3-1. A fost penultimul amical dinaintea startului în noul sezon.

Jocul cu garnitura a II-a a giurgiuvenilor a avut două părţi total diferite. Oaspeţii au condus la pauză cu 1-0 într-o primă repriză în care Opriţa a mizat mai mult pe jucătorii mai rar utilizaţi până acum.

Cu artileria grea pe teren după pauză, Mioveniul a întors soarta partidei prin golurile marcate de Alex Popescu şi Roberto Azya în două rânduri.

CS Mioveni joacă, sâmbătă, cu Unirea Bascov în repetiţia generală dinaintea startului oficial în noul sezon care aduce pentru trupa antrenată de Daniel Opriţa partida din deplasare cu CS Baloteşti.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează