FOTBAL  »  LIGA 2  »  SNAGOV

Anunț de ultimă oră la o echipă cu pretenții din Liga a 2-a! Problemele financiare se rezolvă, dar șefii clubului ies la atac: "Alții au altă forță"

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 16:32

Sportul Snagov a terminat la egalitate, 0-0, cu Universitatea Cluj și echipa antrenată de Laszlo Balint este pe podium, cu 37 de puncte, două mai puțin decât Chindia, ocupanta primului loc.

Egalul cu o echipă cu pretenții la promovarea în primul eșalon nu va rămâne fără urmări financiare la jucătorii grupării din Snagov.

”Echipa va fi premiată chiar și pentru egalul cu Clujul. Până miercuri se va plăti și un salariu restant având asigurări că până la finalul acestei luni vom fi la zi din punct de vedere financiar. Avem la Snagov un grup unit și de caracter”, a precizat Gabriel Oprea, președintele echipei ilfovene, la Sport Total FM.

Acesta a lansat săgeți către grupul echipelor fruntașe din clasamentul eșalonului secund afirmând că ”doar noi și CS Mioveni suntem doar pe picioarele noastre în grupul fruntaș din clasament.

Mai este și FC Argeș care nu are drept de promovare. Alții au altă forță în această luptă, iar acest lucru se vede în multe partide importante”, a încheiat oficialul ilfovean.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează