FOTBAL  »  LIGA 2  »  RIPENSIA - ACS POLI 2-3

Ce a declarat antrenorul Ionel Ganea după meciul nebun de pe Bega, Ripensia - ACS Poli

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 11:55

Ripensia Timișoara a pierdut pe teren propriu cu ACS Poli, 2-3. Fosta prim-divizionară a obținut cea dintâi victorie stagională după un meci dramatic, cu golul victoriei marcat în cel de-al patrulea minut de prelungiri.

ACS Poli, echipa lui Ionel Ganea a fost condusă de două ori de rivalii din oraș, dar a revenit de fiecare dată și a câștigat meciul în final.

"Am început meciul cu 8 jucători eligibili pentru Under 21! Foarte mulţi dintre ei sunt tineri fără experienţă, nu au făcut o pregătire centralizată. Mai avem mult de muncit. Bine măcar că au calitate, pentru mine e o plăcere să lucrez cu ei şi vreau să-i văd cât mai sus posibil. Ce mai contează că am luat două goluri dacă am dat trei?! A fost o victorie meritată", a spus Ionel Ganea.

REZULTATE LIGA 2

screenshot 1

CLASAMENT LIGA 2 

 screenshot 2

Citește și: U Cluj - Energeticianul s-a jucat pe un gazon execrabil! Jucătorii s-au plâns după ce iarba a fost distrusă la Untold: "O situație penibilă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  20 August 2018, 13:28

Stimati tovarasi din redactie , asu se numeste politehnica si nu poli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează