FOTBAL  »  LIGA 2  »  CORVINUL HUNEDOARA

FOTO Corvinul continuă investițiile! Achiziție de Superligă făcută de hunedoreni

Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 15:02 / Actualizat joi, 07 martie 2024 15:02

Corvinul Hunedoara se pregătește de o revenire istorică în Liga 1 după 3 decenii. Echipa a ajuns în play-off-ul din B, deși nu are încă drept de promvoare, va avea un stadion nou, iar acum are și un autocar modern demn de primul eșalon.

Corvinul Hunedoara are un sezon excelent în Liga 2. Formația lui Florin Maxim a acontat locul de play-off după un parcurs peste așteptări în acest campionat, iar surprizele continuă să apară.

Imagini impresionante cu noua Sală Polivalentă de 72 de milioane de euro!
PROIECT
Imagini impresionante cu noua Sală Polivalentă de 72 de milioane de euro!

Autocar de Superligă pentru Corvinul

Lucrurile se mișcă din mers la Hunedoara unde se va construi, în perioada următoare, un stadion modern. Mai mult, din ediția viitoare de campionat Corvinul va avea și din punct de vedere administrativ dreptul de a lupta regulamentar pentru accederea în primul eșalon.

Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
Autocar Corvinul Hunedoara / Foto: Facebook
+1 FOTO

Oficialii Corvinului au achiziționat pentru jucători un modern autocar care poate rivaliza cu mijloacele de transport ale formațiilor din Superligă.

Mini-„Santiago Bernabeu” la Hunedoara

S-a făcut un nou pas pentru construirea stadionului nou din Hunedoara, care va avea 10.000 de locuri. S-a încheiat perioada în care firmele putea să de pună oferte pentru proiectarea și execuția arenei care va purta numele lui Michael Klein, fostul mare fotbalist român.

„Şase firme au depus oferte pentru proiectarea şi execuţia noului stadion Michael Klein”, a transmis Corvinul Hunedoara pe Facebook.

+4 FOTO

Clubul din Liga 2 anunță că: „Investiţia în noua arenă din Hunedoara a fost scoasă la licitaţie de Compania Națională de Investiții încă din vara anului trecut, însă, o serie de contestaţii, cereri de amânare şi clarificări suplimentare au făcut ca doar astăzi să se încheie etapa de depunere a ofertelor.

În aceste condiţii, dacă nu vor exista alte contestații, după evaluarea documentaţiei depuse în susținerea tehnico-financiară a ofertelor (care durează aproximativ 3-4 luni) se va emite raportul procedurii și se va comunica, finalmente, firma câştigătoare”

Macheta noului stadion din Hunedoara arată că acest va semăna cu „noul Santiago Bernabeu”, însă la o scară mult mai mică.

Meci interesant cu FC Argeș

În ultima apariție de pe teren propriu din sezonul regulat Corvinul întâlnește FC Argeș, sâmbătă, de la ora 12:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Partida rămâne atractivă chiar dacă hunedorenii au asigurat locul de play-off. Dincolo, la Pitești, Eugen Neagoe conturează o formația capabilă să se lupte, sezonul viitor, pentru promovarea în primul eșalon.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Daniel Oprița, deranjat de arbitrajul din CSA Steaua - Corvinul 0-1: „Am și eu trăirile mele”

Citește și:

Gigi Becali, prima mutare din vară la FCSB: „E jucătorul nostru”
FCSB
Gigi Becali, prima mutare din vară la FCSB: „E jucătorul nostru”
Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”
PROCES
Florin Talpan a câștigat cu FCSB și intră în război cu MApN: „E inadmisibil așa ceva”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mr90
mr90  •  11 Martie 2024, 19:21

"Corvinul se pregătește de o revenire istorică în Liga 1 după 3 decenii, deși nu are încă drept de promvoare" ... :))

Str82HeIL
Str82HeIL  •  07 Martie 2024, 18:25
Postat de mido_ pe 07 Martie 2024, 17:14

Prietene, tocmai am fost vineri, sambata si duminica in Hunedoara. Nu mi se pare ca ar fi un oras cu toate problemele rezolvate, singura lor problema ramanand fotbalul. De la castel spre oras nici vorba de trotuare. Nu mai zic de zona de santier din fata primariei, unde trebuie puse niste dale dar nu lucra nimeni pe acolo. Piata aia mare de langa primarie si catedrala, cred ca asteapta sa vina muncitorii din Germania sa fie terminata. De cladirile alea de acolo, paraginite si nelocuite, ce sa mai vorbim. Si biserica aia, tu o vezi cum e ? Sau v-ati obisnuit cu ea asa neagra pe dinafara, de nu se mai vede pictura de pe ea... De curios, m-am uitat pe facebook-ul primariei, asa cum ne-ai recomandat. Asta de fapt m-a determinat sa scriu aici. E jale si pe facebook. In afara de primarul care da flori si trimite felicitari virtuale de 8 Martie, cateva poze cu un trotuar inainte si dupa . Sa fim seriosi ! N-am nimic cu hunedorenii, is oameni faini, dar de plimbat prin Hunedoara... mai e de munca. Cat despre fotbal, ar fi corect ca Superliga sa se joace intre echipele private, chiar daca sunt numai patru sau cinci. Cele finantate de primarii sau ministere, care arunca banii contribuabililor pe fotbal, ar fi bine sa joace la liga a III-a si a IV-a, unde cheltuielile sunt ceva mai mici si nici salariile nu-s de le 7-8.000 de euro in sus... Sa auzim numai de bine, sa vedem si stadionul asta gata si un privat potent (sau mai multi), care sa tina echipa Hunedoarei in Supermamaliga

Ei bine prietene daca tot nu ai nimic cu Hunedorenii data viitoare cand mai "mergi prin HD" da un mesaj sa iti uram bun venit. Si pana atunci vezi-ti de cine stie ce mare "metropola" din care te tragi tu. Vezi sa nu te fugareasca sobolanii din casa

crocospin
crocospin  •  07 Martie 2024, 18:17
Postat de anndreas94 pe 07 Martie 2024, 16:09

Te invit la o plimbare prin oras chiar sambata in ziua meciului cu FC Arges. Ar fi destul sa cauti pe google niste imagini mai recente cu orasul sau sa intri pe pagina de facebook a primariei ca sa realizezi ca orasul acela e mic si cochet, din toate punctele de vedere. Dar e mai usor sa comentezi aiurea pe gsp.. si da, sunt platitor de taxe in Hunedoara si sunt multumit de cum se cheltuie banii mei????

Municipiul Hunedoara chiar arată foarte bine pentru că in ultimii ani s-au făcut multe modernizări, aranjamente: de la pietonală și până în centrul vechi, parcurile, zona Union si drumul gării cu o parte din istoria noastră. Felicitări domnului primar!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close