FOTBAL  »  LIGA 2  »  CONFLICT

EXCLUSIV Îl contrazice pe Luchin și are propria versiune despre bătaia de la Dinamo: „L-a luat într-o serie pe Cristea... A ieșit urât, îi curgea sânge din nas”

Cosmin Matei și Andrei Cristea au fost colegi la Dinamo // foto: arhivă GSP
Cosmin Matei și Andrei Cristea au fost colegi la Dinamo // foto: arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 08:49 / Actualizat marti, 16 mai 2023 10:35

Cosmin Matei (31 de ani), acum legitimat la Sepsi OSK, a oferit propria versiune asupra bătăii de la Dinamo despre care a povestit ieri, la GSP Live, fostul fundaș Srdjan Luchin.

  • Srdjan Luchin a susținut că Andrei Cristea și Cosmin Matei s-au luat la bătaie în perioada în care aceștia erau coechipieri la Dinamo.
  • „Matei era pe hol. Era liniște și l-am auzit strigând ceva, l-a jignit (pe Cristea). După câteva secunde au auzit țipete și lovituri. Eram aproape de camera lui Matei. Am fost singurul care a intervenit. I-am despărțit. S-a adunat toată echipa. Cristea l-a pus atunci la punct. Matei era pe jos și țipa să nu-l mai lovească”, a povestit Luchin la GSP Live.
  • Incidentul s-a petrecut în aprilie 2013.

Cosmin Matei a contrazis pentru GSP.ro afirmațiile fostului său coleg de la Dinamo. Actualul mijlocaș de la Sepsi a oferit o versiune diferită a evenimentelor.

Cosmin Matei vine cu propria versiune despre bătaia de la Dinamo

„Poate că Luchin nu-și mai amintește corect, deși mă îndoiesc că a uitat că a dat în Cristea. În vremea aceea, Andrei nu prea era bine văzut în vestiar. Eu cred că eram cel mai tânăr dintre cei care jucau.

Cei mai în vârstă din lot nu îl suportau pe Cristea. După un antrenament eram pe culoar la Săftica și Andrei mi-a reproșat ceva. Nimeni nu îi spunea asta în față, dar porecla lui în echipă era «Păcală». După ce mi-a reproșat, eu i-am spus «taci din gură, băi, Păcală!».

Atunci el a venit către mine, a vrut să mă scuipe. Eu stăteam în cameră cu Dănciulescu, iar în camera de vizavi stăteau Luchin și Curtean. Au auzit cum mă înjura Cristea, au ieșit amândoi și Curtean l-a luat într-o serie pe Andrei.

Au dat toți în el, eu nu cred că am mai apucat să dau. A ieșit urât, lui Cristea îi curgea sânge din nas, atunci s-au oprit”, susține Matei.

Citește și: 

„Tremură haita când în față e Armata!” » Dinamo și CSA Steaua s-au războit iar în peluze: scenografiile afișate de „câini” și steliști

MM Stoica, vehement la adresa CSA Steaua: „E o creație comunistă, o ofensă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  16 Mai 2023, 22:59

Circ!

adrian.7
adrian.7  •  16 Mai 2023, 13:37

Adică au dat trei într-unul? Dănciulescu vine la Digi...zic să fie întrebat că Matei spune mai sus că și el l-a pocnit pe Cristea?

godot
godot  •  16 Mai 2023, 10:21

Urât, și e doar vina lui Luchin pentru situația creată, chestiile astea nu se spun, rămân între participanți, sau se pot spune doar după foarte mult timp.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează