FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - BUZĂU 4-2

VIDEO CSA Steaua i-a decis soarta lui Daniel Oprița » Anunțul „militarilor” + Reacția antrenorului: „E mai dezamăgitor decât sezonul trecut”

Daniel Oprița
Daniel Oprița

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 16:01 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 17:46

Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, va continua și din sezonul viitor pe banca „militarilor”, după ce a reușit să se claseze pe locul 2 în sezonul actual, loc care era direct promovabil dacă roș-albaștrii nu se împiedicau de prevederile regulamentelor.

La scurt timp după finalul ultimului meci din play-off, în care Steaua a învins Gloria Buzău, scor 4-2, clubul militar a emis un comunicat în care a acuzat FRF că nu îi lasă să promoveze, dar și a anunțat oficial că Daniel Oprița și staff-ul său vor continua și în sezonul viitor la „cârma” echipei. 

Oțelul revine în Superliga după 8 ani, Dinamo merge la baraj » Clasamentul final în play-off-ul din Liga 2
PLAY-OFF
Oțelul revine în Superliga după 8 ani, Dinamo merge la baraj » Clasamentul final în play-off-ul din Liga 2

CSA Steaua: „Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor”

Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF. Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat. De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic.

- Comunicat CSA Steaua

VIDEO Daniel Oprița: „Mă așteptam totuși ca locul 2 să se premieze cu ceva”

La finalul partidei cu buzoienii, Daniel Oprița a făcut o analiză a întregului sezon, la sfârșitul căruia CSA Steaua rămâne din nou blocată în Liga a 2-a din cauza legilor.

„Ultima impresie contează. A fost așa și un spectacol pentru cei care au fost în tribună. E bine că am câștigat și am terminat pe locul 2, despărțiți de puncte, nu la egalitate. E mai dezamăgitor decât sezonul trecut pentru că am terminat pe loc promovabil și ne uităm la Galați unde e stadionul plin, au invadat terenul, e bucurie mare. Trebuia să fim noi. 

Normal că te uiți așa la bucuria lor, ne-am uitat și anul trecut la Hermannstadt, nu e tocmai confortabil. Până la urmă, am știut unde am venit, doar că speranța pentru sezonul acesta a fost mai mare. Îi felicit pe jucători, le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și ne-au sprijinit. Mă așteptam totuși ca locul 2 să se premieze cu ceva. Nu așa se face? 

Știu că ne iau locul dar niște medalii, o diplomă nu se dă? Așa știau și băieții. Deocamdată nu știu ce urmează, așteptăm o decizie să se găsească o modalitate de a se promova. Eu mai am un contract încă un an, am discutat ceva cu conducerea”, a declarat Daniel Oprița la conferința de presă.

Citește și alte știri din Liga 2: 

Fiesta la Galați! Fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea Oțelului + Imagini exclusive din vestiar
OȚELUL GALAȚI - UNIREA DEJ 1-0
Fiesta la Galați! Fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea Oțelului + Imagini exclusive din vestiar
Ovidiu Burcă, dezamăgit după umilința cu Poli Iași: „Cel mai slab meci din acest an” » S-a luat de FRF + Probleme pentru Dinamo înainte de baraj
POLI IAȘI - DINAMO 1-4
Ovidiu Burcă, dezamăgit după umilința cu Poli Iași: „Cel mai slab meci din acest an” » S-a luat de FRF + Probleme pentru Dinamo înainte de baraj

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (30)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  22 Mai 2023, 23:47

Amice , asta e cusurul tău...ai învățat istorie după manualele scrise de Roller. Sa știi ca în 1923 era România Mare condusa de regele Ferdinand. Aveam una dintre cele mai moderne constituții (1923) din Europa. Comunisti cominternisti în tara noastra lipseau cu desăvârșire. În Chișinău și Cernăuți existau urme ușoare de comunisti dar nu in București. Perioada 1944 (stalinista) nu trebuie confundata cu perioada interbelica când tara se numea Belgia orientului și Bucureștiul micul Paris. Venirea legionarilor la putere l-a adus pe Antonescu la conducerea statului și România un aliat al Germaniei. ..In ceea ce privește înființarea echipei Rapid, aceasta a fost făcută de câțiva salariați ai atelierelor Grivița și a încropit o echipa cu alti câțiva tineri din cartier . Au început în echivalentul ligii a V a promovând în al doilea an. In 1925, din lipsa jucătorilor și a echipamentului de joc a fost retrogradata. A luat-o de la O iar în următorii 6 ani (atenție!) a promovat în cele 4 ligi superioare. Vechiul stadion , construit între 1936-1938 s-a făcut din banii salariaților a celorlați bucureșteni și societati omonime.Stadion inaugurat de către Regele Carol II în 1939 la 70 de ani de la prima linie de cale ferata București-Giurgiu. Faci o uriașă greșeală sa alături cfr-ul comuniștilor. Regina Victoria a fost nașa acestui mijloc de transport. Carol I folosea des ruta București Giugiu. Cauta istoria adevărată și nu te lua după tot felul de neștiutori gata sa falsifice realitat

abavati
abavati  •  22 Mai 2023, 10:30
Postat de talpaneprost pe 21 Mai 2023, 18:49

Csa talpaniada comunista echipa infintata in 2017. B-ul! B-ul! B-ul! Mereu in B, voi și Doar Divizia B. FCSB = STEAUA BUCUREȘTI = CASTIGATOAREA CAMPIONATULUI 2022-2023 Voi, in BBBBBBB in veci

Daca așteptai sa postezi după meci erai înțelept... așa...

abavati
abavati  •  22 Mai 2023, 10:28
Postat de lefter_popescu pe 21 Mai 2023, 18:55

Amice, asta e cusurul tău...te-ai bucurat de " succesele" echipei staliniste ...secera ( csca- tska) susținută din 1947 cu bani publici iar acum îti contești străbunicii tăi- Stalin și Gheorghiu Dej - cei care au băgat cu forța e gatul și în sufletul romanilor cele doua cluburi staliniste ( secera și ciocanul) , cele care au distrus sportul romanesc. Firesc era ca in 1989 aceste doua cluburi sa fie interzise iar " performantele" lor sa fie trecute la index în memoria celor care au murit în pușcăriile comuniste cât și a celor decedați în '89.

Problema este ca la lista asta tb adaugat si cheferistii de la București infiintati de sindicatele sprijinite de comintern in 1923, si aia aveau, la fel ca Steaua si Dinamo o increngatura de subalterni numiti CFR (timisoara, cluj, etc.). Nicio diferență!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează