FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Florin Talpan i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița. Două nume rostite pentru banca Stelei: „Au scris istorie!”

Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua
Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 14:48 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 15:33

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a propus doi posibili înlocuitori pentru antrenorul Daniel Oprița, despre care a spus că „l-aș da afară pentru incompetență”.

Războiul dintre Daniel Oprița și Florin Talpan nu contenește nici la aproape două zile după ce steliștii au fost învinși categoric de Dinamo, 0-3 în etapa 9 a play-off-ului din Liga 2.

Totul a plecat de la dezvăluirea publică a lui Oprița, care a transmis în direct la TV că Talpan l-a sunat și i-a cerut demisia pentru seria de rezultate nefaste ale echipei.

Juristul clubului a replicat acuzându-l pe Oprița că minte, că de fapt antrenorul l-ar fi sunat primul. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, Talpan i-a transmis antrenorului că „dacă eram comandantul clubului te dădeam afară pentru incompetență”.

„Vom fi dați afară!” » Henry împietrit, Carragher și Richards au izbucnit în râs când au auzit ce a spus colega prezentatoare
INTER - AC MILAN 1-0
„Vom fi dați afară!” » Henry împietrit, Carragher și Richards au izbucnit în râs când au auzit ce a spus colega prezentatoare

Florin Talpan i-a găsit înlocuitor lui Daniel Oprița: Ștefan Iovan sau Adrian Bumbescu

Talpan a trecut acum la nivelul următor și a numit doi posibili înlocuitori pentru Oprița pe banca echipei. Este vorba despre Adrian Bumbescu (63 de ani) și Ștefan Iovan (62), doi componenți ai echipei istorice a Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

„Ștefan Iovan sau Adrian Bumbescu. Sunt persoane care pot prelua această echipă. Sunt oameni care au scris istorie pentru Steaua, oameni cu vechime, cu experienţă.

De ce să ne ţină Daniel Opriţa? Aseară (n.r. - luni seara) practic am înregistrat cea mai mare umilinţă. Ne-a bătut Dinamo cu 3-0, dar putea să fie 7-0 pe puţin. De ce să nu recunoaştem?”, a afirmat Talpan la OrangeSport.

Atât Iovan, cât și Bumbescu sunt în prezent angajați la clubul Armatei. Primul este antrenor coordonator și șef al programului de dezvoltare a sectorului de juniori, în timp ce Bumbescu ocupă funcția de antrenor coordonator de descoperire talente.

Daniel Oprița o antrenează pe Steaua din iulie 2019. Cu el la cârmă, echipa a urcat din Liga 4 până în Liga 2, unde s-a oprit doi ani la rând din cauza faptului că nu are drept de participare în primul eșalon, aparținând de un club de drept public.

Mai multe știri despre CSA Steaua: 

„Bombă” la CSA Steaua: instalat ca „interimar”, a doua zi după umilința cu Dinamo! Secretarul de stat a semnat ordinul

„Apocalipsa” la Steaua! Daniel Oprița face un anunț dezarmant: „Mai rămân doar patru jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
gepeto
gepeto  •  17 Mai 2023, 23:49

Nu subt stelist, dar cu oprita steaua a defilat pana la discutiile cu legea promovarii (presiune media). Cel mai bun antrenor pt a promova(orice echipa) dupa mine este : Lincar

rumunek
rumunek  •  17 Mai 2023, 23:01

Pentru prima dată, aș fi de acord cu Talpan, ca CSA să fie antrenată de Bumbescu sau Iovan. Doar că îi respect enorm pentru ce au însemnat ca jucători ai marii echipe a Stelei. Sunt convins că ambii ar avea atâta minte sa refuze, având in vedere capacitățile lor limitate in ce privește antrenoratul. Ei trebuie protejați, nu aruncați în gura descreieraților care l-au luat la rost și pe Lăcătuș, in Regie. Talpan trebuie lăsat să vorbească, cât mai mult posibil, cu fiecare idee și frază rostită ne demonstrează cine este.

freddy
freddy  •  17 Mai 2023, 22:43
Postat de thirteen pe 17 Mai 2023, 19:00

Clona Steaua a picat din lac in put.Peluza Sud a parasit Steaua lui Becali pentru ca acesta nu accepta ca el sa bage banii si Sudul sa conduca.Acum peluza Sud a gasit un Talpan care vrea el sa conduca fara ca sa bage bani.Sa conduca Talpan pe banii Armatei....fain.

Corect! Și tufiți și cu banii luați :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează