FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

EXCLUSIV Începe „exodul” după ce au fost retrogradați! Antrenorul și cei mai importanți fotbaliști, pe picior de plecare!

FC Brașov e la răscruce de drumuri / foto: Bogdan Bălaș (GSP)
FC Brașov e la răscruce de drumuri / foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 18:15 / Actualizat luni, 07 august 2023 19:48

FC Brașov nu a primit dreptul de a evolua în noul sezon de Liga 2, astfel că „stegarii” ar urma să se dezintegreze, cel mai probabil, în perioada următoare. Dintr-o candidată cu pretenții la promovare, „Steagul” va ajunge în Liga 3, iar antrenorul Dan Alexa și cei mai importanți jucători sunt pe picior de plecare de la poalele Tâmpei, susțin sursele GSP.ro.

Visul brașovenilor s-a transformat într-un coșmar! După ani la rândul în care au încercat să-și creeze o echipă care să emită pretenții la revenirea pe prima scenă și implicați la rândul lor într-o dispută identitară cu mai multe entități implicate, Brașovul rămâne iarăși fără echipă în primele două ligi. 

Anunțul a venit astăzi, de la TAS, acolo unde s-a stabilit că decizia FRF de a nu le acorda licență galben-negrilor a fost una justă.

A venit verdictul de la TAS! Decizie în cazul ultimei echipe care va juca în Liga 2
TAS
A venit verdictul de la TAS! Decizie în cazul ultimei echipe care va juca în Liga 2

Dan Alexa și cei mai importanți fotbaliști de la FC Brașov, pe picior de plecare!

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Dan Alexa a fost un car de nervi la aflarea veștii. „Chirurgul” reușise să pună bazele unei echipe solide, cu un proiect susținut și de mai marii orașului, însă totul s-a năruit după decizia de la TAS. Astfel, sunt șanse mari ca Alexa să plece de la Brașov în perioada următoare, la fel cum ar urma să se întâmple și în cazul celor mai importanți fotbaliști.

Alexa o antrenează pe FC Brașov din iunie 2022. Sezonul trecut, brașovenii au încheiat campionatul pe primul loc din Grupa B a play-out-ului.

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis: FC Brașov n-a primit licență pentru Liga 2!

Cazul pe scurt: 

VIDEO Detalii despre primarului Allen Coliban de la Brașov: „Catarincă, vrăjeala pe care o știm, concracte mari și zero performanță”

Citește și alte știri de actualitate: 

Și CSA Steaua e INTERZISĂ în Ghencea! Anunțul de ultimă oră făcut de FRF

A venit verdictul de la TAS! Decizie în cazul ultimei echipe care va juca în Liga 2

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
Supersonick13
Supersonick13  •  08 August 2023, 08:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

La un momentdat s-a numit stalingrad cred ca acolo vrea sa se ajunga si acum....din pacate sau ma rog ceva mai modernist lgbt fashion.... traim niste vremuri....

Supersonick13
Supersonick13  •  08 August 2023, 08:20

Vrand nevrand intra si brasovul in categoria " 2 echipe" ca asa e la moda in *** asta de tara.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  08 August 2023, 06:15
Postat de unurtr pe 07 August 2023, 19:28

Din păcate, *** PSDNL a învins! Proiectul acesta al FC Brașov a fost opera lui Allen Coliban, primarul USR care a încercat ceva curat, fără interese și fără corupție și fără hoții dar *** PSDNL nu putea lăsa ca așa ceva să reușească! Și *** PSD a cumpărat și suporterii necunoscători ca să fie vocali împotriva acestei echipe!

Cine este USR??? Că USL știm))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează