FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Daniel Pancu, dezvăluire importantă despre aducerea lui Filipe Teixeira la Rapid: „Nu știu dacă mai vrea să joace”

Filipe Teixeira // FOTO: Gazeta Sporturilor
Filipe Teixeira // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iunie 2019 18:10

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a vorbit, imediat după victoria din amicalul cu Concordia Chiajna, 1-0, despre posibilitatea ca portughezul Filipe Teixeira, 38 de ani, să revină în Giulești.

Antrenorul Rapidului nu le-a oferit însă cele mai bune vești fanilor și a recunoscut că portughezul nu a răspuns ofertei: „Nu cred că vine, nu am mai primit nicio veste, nu ştiu dacă vrea să mai joace. Eu nu am ţinut legătura cu el, întrebaţi-i pe cei din conducere.

Ar fi fost formidabil din punctul meu de vedere, dar asta nu înseamnă că nu sunt şi alţi jucători de valoare”, a spus „Pancone”, potrivit TV Telekom Sport. 

Teixeira a bifat ultimul meci la finalul lunii mai, când a înscris un gol superb, din foarfecă, în derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-0. Gigi Becali nu i-a propus însă prelungirea lui Teixeira, iar porughezul s-a întors în țara natală.

Teixeira a mai jucat la Rapid între 2011 și 2013, perioadă în care a înscris de 6 ori în 40 de meciuri în Liga 1.

Vezi și: Rapid a început cu dreptul amicalele verii » Victorie împotriva unei echipe retrogradate din Liga 1 » Daniel Pancu: „Ne așteaptă un an infernal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
111649786744342
Liviu Hadji  •  29 Iunie 2019, 22:40

dezvaluire importanta despre aducerea lui filipe teixeire..de fapt nu vine...si orcum nu venea....

doomsday2000
doomsday2000  •  29 Iunie 2019, 19:04
Postat de legendavisinie pe 29 Iunie 2019, 18:54

Azi, într-un meci amical am învins Chiajna, recent retrogradată din prima ligă. Va fi o luptă grea pentru promovare, dar Rapidul este favorită.

prostea, rapidul e oale și ulcele, FeCeRî e o jucărie pesedistă cu un off-shore cipriot printre acționari

legendavisinie
legendavisinie  •  29 Iunie 2019, 18:54

Azi, într-un meci amical am învins Chiajna, recent retrogradată din prima ligă. Va fi o luptă grea pentru promovare, dar Rapidul este favorită.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează