FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Pe Steliano Filip l-au refuzat, pe Nicolae Badea nu » Dinamo are de plătit peste 10.000 de euro

Steliano Filip // foto: Cristi Preda, GSP
Steliano Filip // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 13 octombrie 2022 15:49 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 15:56

Steliano Filip (28 de ani), fostul fundaș stânga al lui Dinamo, a solicitat să-i fie plătită suma de 14.000 de euro, echivalentul a două salarii restante din perioada în care a activat pentru clubul alb-roșu. „Câinii” l-au refuzat.

Steliano Filip s-a despărțit de Dinamo în luna iulie, la un an și jumătate după ce revenise la clubul alb-roșu.

În momentul în care a bătut palma cu conducerea clubului privind rezilierea amiabilă a contractului, Filip agrease să renunțe la 4 salarii, echivalentul a 24.000 de euro.

„Șerdean blochează tot” » Culisele dinaintea zilei decisive de la Dinamo: noul plan îl scoate total din schemă! Reacția acționarului majoritar și răspunsul lui Zăvăleanu
DINAMO
„Șerdean blochează tot” » Culisele dinaintea zilei decisive de la Dinamo: noul plan îl scoate total din schemă! Reacția acționarului majoritar și răspunsul lui Zăvăleanu

Dinamo a respins cererea de plată formulată de Steliano Filip

Anterior, însă, fotbalistul în vârstă de 28 ani depusese o cerere de plată în valoare de 14.000 de euro, adică două salarii restante. 

În această săptămână, Dinamo a respins-o oficial, după o analiză din care a concluzionat că „este neîntemeiată raportat la faptul că jucătorul Steliano Filip, a renunţat în mod expres, definitiv și irevocabil la restanțele acumulate de 121.224,00 lei” (n.r. - echivalentul a 4 salarii lunare).

„Jucătorul nu mai are nicio altă pretenţie financiară, prezentă, trecută sau viitoare, sau de altă natură faţă de Club”, se mai arată în soluționarea cererii.

„Nu” lui Filip, „da” lui Nicolae Badea

În schimb, Dinamo a aprobat cererea de plată formulată de către ACS FC Dinamo București, clubul lui Nicolae Badea, care a solicitat suma de 58.164,40 lei, echivalentul a 11.784 de euro la cursul actual. Respectiva sumă reprezintă „sold neachitat de către debitoare”.

VIDEO » Dan Șucu îi pune la colț pe „băieții bogați” de la Dinamo

Mai multe știri din Liga 2: 

Leo Grozavu a ajuns la Iași. Încep negocierile finale cu Politehnica!

Gazeta l-a găsit în Danemarca pe jucătorul cu un trofeu și peste 40 de meciuri la Dinamo: „Când au venit spaniolii, am sperat ca situația să se rezolve”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
creeperno807
creeperno807  •  13 Octombrie 2022, 22:36

Bine ca am fost noi prosti si ceilalti au observat capacitatile lui Filip. Nu-si mai gaseste loc nici la Avantul Prabusirea

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  13 Octombrie 2022, 19:15

asta nu juca nici de 1000 de euro ..prosti au fost cei care nu l-au lasat sa plece gratis , si aduceau 3 jucatori de la GAZ !!!

paolo11
paolo11  •  13 Octombrie 2022, 18:40

D-asta ii bate soarta și vor ajunge în faliment!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează