FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - CSA STEAUA 3-0

Cu cine a ținut Gigi Becali la Dinamo - CSA Steaua: „MM mi-a spus: «Băi, pierzi 400.000 de euro»” + Vrea să le facă plângere penală „militarilor”

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 14:33 / Actualizat marti, 16 mai 2023 20:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a urmărit partida dintre Dinamo și CSA Steaua, 3-0, din play-off-ul Ligii 2. 

Omul de afaceri a spus că inițial a ținut cu CSA Steaua, dar după o discuție cu Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a devenit suporterul „câinilor”.

Pe cine vrea Gigi Becali la centru în Farul - FCSB: „Bă, împăcați-vă!”
FARUL - FCSB
Pe cine vrea Gigi Becali la centru în Farul - FCSB: „Bă, împăcați-vă!”

Cu cine a ținut Gigi Becali la Dinamo - CSA Steaua

„Nu aveam ce face și văd că era fotbal la televizor. Am zis să închid, dar am mai lăsat un pic. Râzând, l-am sunat pe MM Stoica și am zis: «Băi Mihai, ăștia... Văd că Dinamo e slabă, dar CSA nu trece de centrul terenului». 

M-a întrebat cu cine țin și i-am zis «Eu țin cu CSA. Nu vreau să promoveze Dinamo». Până la urmă am spus «Ăia sunt ai noștri. S-au răzvrătit, dar o să vină la noi. Sunt rătăciți, dar și Peluza Sud o să revină lângă noi. Hai să ținem cu ei».

Iar el mi-a răspuns: «Băi Gigi, dacă ții cu ei, tu pierzi 400.000 de euro din bilete. Cu Dinamo, pe Arena Națională, luăm 4-500.000 de euro din bilete». La care i-am spus «Aaa, păi, stai puțin. Țin cu ceilalți. Țin cu echipa care îmi aduce 400.000 de euro». Și după a dat Dinamo gol”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Gigi Becali, plângere penală împotriva CSA Steaua

Ulterior, a declarat că vrea să facă plângere penală împotriva „militarilor”.

„Nu-i vreau răul primarului de la Chiajna (n.r-  Mircea Minea, trimis în judecată de DNA pentru fapte care au legătură cu finanțarea clubul de fotbal din localitate, Concordia, formație care evoluează în Liga 2), dar pe acel model vom face noi plângere penală. Să vedem ce va fi în cazul primarului din Chiajna.

Să vedem pentru ce se cheltuie milioane de euro dacă nu există nicio perspectivă. Eu înțeleg fotbalul amator, dar pe 30-50.000 de euro pe an. Dar să dai 2-3 milioane de euro pe an când nu ai nicio perspectivă... Să vedem de ce aruncă Ministerul cu banii. Să vedem cine răspunde. De ce se cheltuie acei bani? Pentru ce?”, a adăugat Gigi Becali. 

DNA a trimis primarul din Chiajna în judecată pentru fapte legate de finanțarea clubului de fotbal

Procurorii „au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Minea Mircea, la data faptelor și în prezent primar al comunei Chiajna, județul Ilfov, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de: abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, cu producerea de consecințe deosebit de grave”, se arată într-un comunicat emis pe 10 mai de DNA.

Pentru ce este acuzat edilul din Chiajna, aflat în funcție din 1996? Conform procurorilor, Minea ar fi pompat din bugetul local o sumă exorbitantă în club, 37.474.795 lei, echivalentul a 7,61 milioane de euro. 

Pe deasupra, ar fi închiriat clubului două baze sportive la tarife preferențiale, fără aprobarea Consiliului Local și fără licitație. În total, procurorii DNA susțin că „inculpatul a cauzat primăriei Chiajna un prejudiciu în valoare totală de 44.999.953 lei, sumă ce constituie totodată un folos material necuvenit pentru clubul sportiv respectiv”. Asta înseamnă 9,14 milioane de euro!

VIDEO Daniel Oprita: „Dinamo merita diferența de scor. Noi așteptăm decizia, promovăm sau nu? Când se anunță? Plec doar dacă vor suporterii”

Citește și: 

Viorel Moldovan i-a ascultat declarațiile și l-a aplaudat în direct: „Excelent, bravo! Este incredibil!”

MM Stoica, vehement la adresa CSA Steaua: „E o creație comunistă, o ofensă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
lulu
lulu  •  17 Mai 2023, 11:48
Postat de creeperno807 pe 16 Mai 2023, 22:45

Pentru Becali banii sunt mai importanti decat trofeele

Pai banii aduc trofee,asta-i greu de priceput pt.indoctrinati.Poate tu muncești sau ai o afacere pe care o conduci din pură plăcere,un non-profit.In societatea capitalistă, banul tre'sa facă ban,altfel ne trezim în utopia comunistă.

creeperno807
creeperno807  •  16 Mai 2023, 22:45

Pentru Becali banii sunt mai importanti decat trofeele

je__
je__  •  16 Mai 2023, 18:22

Pentru ce se cheltuie acesti bani publici? Va zic eu. Ca sa se faca Talpan general si sa se puna sef la Steaua. Prostul se crede un fel de Becali, se judeca cu acesta pe banii contribuabililor (ca doar n-o plati cheltuielile de judecata din buzunarul lui), apoi vrea sa se bata cu el in liga 1 ghici cu ce bani? Tot cu ai nostri. Initial imi era simpatic, ca se-ncontra cu Jiji, dar cand am vazut ca se autopropune general si sef la Steaua, mi s-a facut greata.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează