FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL 3-0

VIDEO Conducerea Oțelului își critică jucătorii: „Nu avem nicio scuză!”

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 07:55 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 09:45

Oțelul, locul 3 în play-off-ul Ligii 2, a pierdut categoric în fața lui Dinamo, 0-3, într-un meci jucat pe „Arcul de Triumf”.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

După victoria din etapa a 3-a a play-off-ului, Dinamo s-a apropiat la un punct de trupa lui Dorinel Munteanu și speră la o promovare directă în Liga 1, profitând de faptul că CSA Steaua nu are dreptul de a juca pe prima scenă.

VIDEO Cristi Munteanu a criticat jucătorii după Dinamo - Oțelul: „Nu așa trebuie să ne prezentăm”

La finalul meciului, Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo, acum președinte la Oțelul, a criticat prestația elevilor săi.

„Când pierzi așa, nu mai e nimic de spus. E foarte rău. A câștigat echipa mai bună. Am pierdut categoric. Nu avem nicio scuză. 

Dinamo a fost împinsă de public de la spate. Ăsta este avantajul numărul unu al lui Dinamo. Și la noi, la Galați, se joacă cu 10.000 de oameni în tribună. Nu înțeleg de ce echipa noastră a fost precipitată. 

Sunt foarte dezamăgit. A fost un duș rece. Trebuie să ne trezim! Nu e nimic pierdut, mai avem multe meciuri. Îmi pare rău că am pierdut în această manieră. Dar am încredere că echipa se va trezi. Nu așa trebuie să ne prezentăm în următoarele meciuri. Trebuie să ne revenim cât mai repede. 

E foarte greu când nu ai antrenorul pe bancă. Probabil jucătorii se simt singuri, dar asta nu scuză acest rezultat. Jucătorii trebuiau să joace și pentru Dorinel”, a declarat Cristi Munteanu.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 2

Citește și:

 

Moment macabru pe „Arcul de Triumf” » Ce s-a scandat din peluză la Dinamo - Oțelul

9 detalii de la Dinamo - Oțelul 3-0 » Gestul special al lui Țîră, banca lui Dinamo pe final de meci + fanii le-au cerut: „Mergeți în Ghencea, călcați-i în picioare!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
portardelegenda
portardelegenda  •  08 Aprilie 2023, 15:50

Ăia din teren crezi ca au timp sa vada scalâmbaielile antrenorilor ?

elgabri
elgabri  •  08 Aprilie 2023, 09:25

Sunt echipe care depind foarte mult de antrenor si sfaturile lui de la margine si chiar unele schimbari tactice in timpul meciului .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează