FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - RAPID

Dinamo - Rapid, evenimentul anului 2019 » Se pun la cale detaliile pentru derby-ul ligii secunde :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 18:05

Dinamo - Rapid, 3 august 2019, ora 11:00. Așa arată evenimentul creat de microbiști pe facebook. Egalul formației lui Mircea Rednic cu Hermannstadt, scor 1-1, a crescut numărul celor care își anunță participarea. :) 

Situația lui Dinamo a ajuns subiect de glumă printre internauți. Dacă play-off-ul a devenit un obiectiv de neatins, lupta pentru salvarea de la retrogradare a devenit noua temă de discuție. Un admirator al formației din Ștefan cel Mare a creat pe Facebook evenimentul "Derby-ul ligi secunde, Dinamo - Rapid", iar mii de fani au răspuns deja pozitiv la invitație. 

Cum ar fi posibil ca meciul de la matineu să aibă loc? Dinamo, aflată acum pe 11, la două puncte de Dunărea Călărași și Concordia Chiajna, formații cu un meci mai puțin disputat, să retrogradeze, iar Rapidul, lider provizoriu în al treilea eșalon, să își păstreze poziția până la finalul sezonului și să promoveze în liga secundă.

Vezi și: 

VIDEO+FOTO Rednic, "îngropat" de jucătorul pe care l-a criticat: "În cazul lui s-a luat o decizie"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
990833197642458
Constantin Iancu  •  09 Decembrie 2018, 09:02

Lucreaza banii albanezilor ciobani+impresari!!! Redactia lui nea ovi pune botu' la orice stimulent ca doar oameni suntem cu totii si *** *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  09 Decembrie 2018, 07:17

Pe bune gesepisti ,acum va puneti copiii de 8 ani sa scrie articole ?

gtn5
gtn5  •  08 Decembrie 2018, 21:45

asta va fi un adevarat derby,derby-ul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close