FOTBAL  »  LIGA 2  »  DISCUȚII

EXCLUSIV Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 14:25 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 17:49

Grigore Turda (26 de ani) a participat la reunirea de miercuri a celor de la FC Argeș, dar șansele ca acesta să continue în Trivale sunt din ce în ce mai mici. Din informațiile GSP.RO, în acest moment există două oferte pentru semnătura fundașului central, ambele din Liga 1, de la FC Voluntari și Universitatea Cluj

FC Argeș a început ieri pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Reunirea echipei a avut loc la Sala Sporturilor Trivale, iar primul antrenament din acest an s-a desfășurat pe stadionul de la Bradu.

Un an de la țeapa deceniului luată de Universitatea Craiova » 650.000 de euro, ZERO randament
Universitatea Craiova
Un an de la țeapa deceniului luată de Universitatea Craiova » 650.000 de euro, ZERO randament

Antrenorul Eugen Neagoe a avut la dispoziție 25 de jucători. Singura noutate a fost portarul Alexandru Ionuț Silveanu (20 ani), fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Slatina

De la reunire a lipsit motivat mijlocașul Dorian Bertrand, acesta urmând să ajungă la Pitești în cursul zilei de joi.

FC Argeș poate rămâne fără căpitan!

Își pierd căpitanul » Două echipe din Superligă se bat pe semnătura jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB!
Grigore Turda / Sursă foto: Gabriela Neacșu / Facebook@ Fotbal Club Argeș Pitești

Doar că până ca echipa să plece săptămâna viitoare în cantonamentul de la Curtea de Argeș, piteștenii l-ar mai putea pierde pe Grigore Turda (26 de ani), nimeni altul decât căpitanul și liderul echipei. 

Fundașul central e dorit de două echipe din prima ligă, FC Voluntari și Universitatea Cluj, iar șansele ca transferul să se facă sunt foarte mari.

Sursele GSP din cadrul echipei au dezvăluit că Turda a „avut mai multe discuții despre o posibilă plecare în această iarnă, mai ales că există interes din prima ligă”. 

Mai mult, „problemele și haosul de la echipă îl fac să plece acum de la FC Argeș și să-și asigure un viitor mai bun, atât fotbalistic, dar și financiar”.

A fost dorit de Rapid, FCSB și Craiova

Nu este pentru prima dată când numele lui Grigore Turda este vehiculat în perioada de mercato. S-a mai întâmplat și-n vară, imediat după ce echipa a retrogradat în Liga 2. 

Turda a fost dorit de FCSB,Rapid, CSU Craiova și FC Voluntari,dar fundașul central a rămas la FC Argeș, din cauza pretențiilor financiare ridicate ale piteștenilor. Gigi Becali dezvăluia că i-a fost cerut un milion de euro pentru mutarea lui Turda la FCSB.

600 de mii de euroeste cota de piață pe care Grigore Turda o are în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt

Grigore Turda a ajuns la FC Argeș în vara anului 2018, liber de contract, de la Pandurii Târgu Jiu. În cariera sa, a mai evoluat pentru formații precum CSM Sighet, Foresta Suceava și Armătura Zalău, înainte să semneze cu Pandurii, în 2017.

Farul l-a luat pe Costinel Tofan

Campioana României continuă campania de transferuri și aduce un jucător care evoluează în liga a doua. Conform celor de la Fanatik este vorba despre Costinel Tofan, 27 de ani, fundaș dreapta, transferat de la FC Argeș. Cele două cluburi s-au înțeles, iar jucătorul va ajunge în cantonamentul Farului.

Tofan a intrat în ultimele 6 luni de contract cu piteștenii și este liber să semneze cu orice echipă. Pentru a-l transfera chiar acum, campioana României achită 200.000 de euro, plus procent de 20%.

Eugen Neagoe cere întăriri

Antrenorul „vulturilor” piteșteni, Eugen Neagoe, a declarat la reunirea echipei de ieri că are nevoie de jucători.

„Am discutat cu oamenii din conducere, am făcut o listă, știu ce probleme am avut și ce nevoi avem. Suntem obligați să facem anumite modificări pentru că așa este la fotbal. Dacă vom reuși să câștigăm cele patru jocuri, vom avea acea mică șansă care încă mai există la play-off”, a declarat Neagoe.

Eu sper să fie un an reușit, iar cei care iubesc această echipă să revină foarte rapid lângă noi. FC Argeș reprezintă o comunitate destul de importantă, o echipă de mare tradiție. Suntem obligați să facem totul ca FC Argeș să revină cât mai rapid în prima ligă.

Eugen Neagoe, antrenor FC Argeș

Lotul prezent la reunirea echipei

  • portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur, George Micle, Alexandru Ionuț Silveanu
  • jucători de câmp: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Grigore Turda, Bogdan Lazăr, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose, Grigore Huideș, Ionuț Rădescu, Florian Haită, Yanis Pîrvu, Cristian Balgiu, Andrei Panait, Patrick Dulcea, Denis Bujor, Robert Boboc, Andrei Zătreanu, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov, Mario Mitoi

7 meciuri amicale pentru FC Argeș

  • 30 ianuarie – Muscelul Câmpulung (Liga 3)
  • 1 februarie – Flacăra Horezu (Liga 3)
  • 3 februarie – Concordia Chiajna (Liga 2)
  • 7 februarie – Metaloglobus București (Liga 2)
  • 10 februarie – CSM Slatina (Liga 2)
  • 13 februarie – CS Mioveni (Liga 2)
  • 17 februarie – CSA Steaua (Liga 2)

VIDEO Cum va arăta noua „bijuterie” de 100 milioane de euro din Pitești

Citește și:

Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu
DECIZIE
Prima victimă în urma controalelor făcute la CSA Steaua » Șeful Corpului de Control al premierului a fost demis de Marcel Ciolacu
Radiografie sumbră: cluburile din Liga 2 abonate la bani publici „toacă” o sumă HALUCINANTĂ!
ECHIPE
Radiografie sumbră: cluburile din Liga 2 abonate la bani publici „toacă” o sumă HALUCINANTĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Valeriu67
Valeriu67  •  11 Ianuarie 2024, 20:28

Nu mă miră transferul lui Tofan, după ce în vară Farul a transferat două caricaturi de fotbaliști de la Pitești,pe Bassong și încă un no name.Nu cred că se va impune acolo.Turda nu poate fi nici 5% din Belodedici și nici măcar 10% din Vasile Popa.

dandana
dandana  •  11 Ianuarie 2024, 16:22

Sa nu bage și primaru ceva la buzunar? Serios! Cât de proști suntem, sunt vai de capul lor dar cer milioane pe jucători. Suntem penibili deja..

21lva
21lva  •  11 Ianuarie 2024, 15:02

Toți sunt căpitani la FC Argeș? Pe ăsta ni-l prezentați drept căpitan, pe Tofan la fel..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează