FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI SUSPECTE

Echipa lui a apărut într-un meci anchetat de FRF: "Conduceam cu 2-1 în minutul 75 și am pierdut cu 2-6"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 16:45

UEFA a trimis avertizări către FRF în care mai multe meciuri ale celor de la CS Balotești sunt suspecte din cauza cotelor care au scăzut brusc. Laurențiu Diniță a fost la cârma ilfovenilor la unul dintre meciurile incriminate, 2-6 cu ASA Târgu Mureș.

"Au fost anumite meciuri în care făceam jocuri bune cu echipele puternice. Câștigam cu Ripensia. Am mers la ASU Poli unde era să câștigăm. Am făcut egal la UTA. Am plecat după un 2-6 cu ASA. Conduceam cu 2-1 în minutul 75 și am pierdut cu 2-6. Nu pot să accept anumite lucruri. Nu am simțit conducerea alături de mine. E un subiect sensibil.

Pur și simplu nu era locul meu acolo. Îmi doresc să fac performanță. Balotești nu avea posibilități. Cu banii nu erau probleme. Eu am ajuns la un punct în care nu mai puteam să merg mai departe. Jucam, conduceam și până la urmă luam bătaie. N-am mai vorbit cu jucătorii atunci. Vreo 2-3 zile nu voiam să mă văd cu nimeni", a declarat Diniță la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Încă un antrenor l-a dat afară pe Becali din vestiar: "Așteaptă-ne afară"

GSP LIVE / VIDEO Reacția antrenorului a cărui echipă a apărut într-un meci anchetat de FRF: "Am dat gol pe finalul primei reprize"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează