FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Daniel Pancu reacționează după declarațiile șocante ale lui Marius Șumudică: „Rapidul e mai viu ca niciodată”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 mai 2019 15:24

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, a reacționat pentru GSP după ce Marius Șumudică a declarat astăzi că pentru el Rapidul a murit.

„Nu știu contextul în care a dat Șumudică declaratia asta. Nu mi se pare că s-a referit la mine, dar sunt surprins, fiindcă mie Rapidul nu mi se pare mort, dimpotrivă, mi se pare acum mai viu ca niciodată!”, a declarat Pancu.

CONTEXTUL DECLARAȚIILOR DE AZI: Șumudică acuză conducerea clubului alb-vișiniu pentru modul în care s-a comportat cu fiul lui, Marius Șumudică jr. Golgeter la Astra 2 în sezonul 2017-2018, în Liga 3, băiatul lui Șumi nu a fost adus la prima echipă a Rapidului, în campionatul următor, deși Pancu îi lăudase public performanțele. Ulterior, Șumudică jr. a renunțat la fotbal și a intrat în staff-ul tehnic al tatălui. 

„Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. El a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: «Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri». Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut.  La câte am  făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid... Pentru mine, Rapid a murit!” Marius Șumudică

marius sumudica
Marius Șumudică jr.

Citește și:

Marius Șumudică a șocat pe aeroport: „Pentru mine, Rapid a murit! Mi-e scârbă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
jabs
jabs  •  24 Mai 2019, 08:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iobag
iobag  •  23 Mai 2019, 19:48
Postat de badeadorian pe 23 Mai 2019, 16:35

Ce faceau multe alte echipe din tara asta fara banii primariei , fara artificii financiare pentru a scapa de datoriile de care Rapid nu a fost iertata , fara protectie politica in momentul in care se facea din ou , *** sau oaie in functie de regiune !!! . Rapidul a platit cu un alt inceput din ultima liga posibila , altii au fentat ... dar nu este asta o noutate !!! Dispar societatile comerciale, patronii sau dictatorii dar spiritul unei echipe nu moare si are continuitate. Si sunt multe cazuri nu numai al Rapidului !!!

Daca tot vrei sa canti de foame ia-ti si o vioara inainte. Dupa atatea inginerii penibile cu echipa plimbata de Copos prin 10 societati diferite, un baraj inventat de Liga ca sa ramana in A si clone politice vopsite pe banii primariei ca sa impinga mortul cu batul si sa creada prostii ca mai misca, sa mai comentezi de ce au facut altii e ipocrizie de *** care dupa ce si-a facut kilometrajul vrea sa se marite si n-o cauta nimeni. Tot nemaritata ramai oricat plangi si te agiti, cum si FC R tot o clona politica ramane

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ahoe1923
ahoe1923  •  23 Mai 2019, 18:15

Sumudica va fi prezent duminica in Regie si va canta alaturi de noi. Asa ca oi si catei...cantati la alta masa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează