FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLECĂRI

„Exod” și concedieri la clubul din Liga 2: șapte jucători au părăsit echipa, managerul sportiv a fost dat afară!

Alb-violeții înceară să se reinventeze în această iarnă / Sursă foto: argesfc.ro
Alb-violeții înceară să se reinventeze în această iarnă / Sursă foto: argesfc.ro

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 11:43 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 12:00

Cruntă deziluzie în anul recent încheiat, FC Argeș încearcă să se reinventeze în această iarnă. Locul 15 din Liga 2 și-a demis managerul sportiv, pe Răzvan Tunaru, și, doar în ultimele săptămâni, nu mai puțin de șapte jucători au părăsit clubul.

E agitație la FC Argeș, echipa care în decurs de un an s-a prăbușit din play-off-ul Superligii până în abisurile ligii secunde. Cu șanse minuscule de a mai prinde play-off-ul, alb-violeții au trecut la măsuri dure în această pauză competițională.

Omul care a pornit revolta în club a fost Viorel Tudose, sponsorul principal al grupării piteștene. Care, nemulțumit de locul din clasament și de strategia abordată în vară, a comandat o ședință cu întreaga conducere a clubului. 

Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România
CONFLICT
Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România

FC Argeș și-a demis managerul sportiv: „Se lucrează la o nouă organigramă”

Rezultatul? Doi oameni au părăsit-o pe FC Argeș. Managerul sportiv Răzvan Tunaru, căruia i s-a reproșat inclusiv retrogradarea de la finalul sezonului trecut, precum și Gabriel Alexe, organizatorul de competiții.

Le transmitem suporterilor alb-violeți că în această perioadă se lucrează la o nouă organigramă, astfel că vor apărea și alte schimbări în structurile de conducere ale clubului nostru”, a anunțat FC Argeș, pe cale oficială.

„Exod” și concedieri la clubul din Liga 2: șapte jucători au părăsit echipa, managerul sportiv a fost dat afară!
Răzvan Tunaru e arătat cu degetul pentru strategia abodată în vară / Sursă foto: argesfc.ro

Din informațiile Gazetei, Argeșul încearcă în continuare să-l ademenească la Pitești pe Dani Coman, actualul președinte al lui Hermannstadt. În aparițiile sale, oficialul sibienilor a refuzat de fiecare dată să comenteze interesul clubului la care s-a format ca jucător.

FC Argeș s-a despărțit de 7 jucători

În tot acest timp, lui Eugen Neagoe i se tot subțiază lotul. „Vulturii” s-au reunit pe 10 ianuarie, iar de atunci mai mulți fotbaliști au părăsit echipa

Doar marți, doi fotbaliști și-au încheiat socotelile cu piteștenii. Mijlocașul Andrei Panait s-a întors la CS Mioveni, în timp ce fundașul central Bogdan Lazăr, cu o singură apariție în actualul sezon, a fost trimis înapoi la Farul Constanța, de unde era împrumutat.

Luni, argeșenii l-au cedat gratis, la FC Voluntari, pe Grigore Turda, unul dintre cei mai vechi fotbaliști din lot, după ce, cu doar câteva zile înainte, din Trivale plecase și fundașul Adrian Grigore-Huideș. La finalul anului trecut, fuseseră puși pe liber și croații Domagoj Babin și Josip Mihalic.

O altă plecare de notorietate e cea a ex-dinamovistului Alexandru Răuță, „relocat” la rândul său la colega de eșalon CS Mioveni.

Vor fi plecări și veniri. Am discutat cu oamenii din conducere, am făcut o listă, știu ce probleme am avut și ce nevoi avem. Suntem obligați să facem anumite modificări pentru că așa este la fotbal. Dacă vom reuși să câștigăm cele patru jocuri, vom avea acea mică șansă care încă mai există la play-off. 

- Eugen Neagoe, antrenor FC Argeș, conform argesfc.ro

Până în acest moment, FC Argeș a adus un sigur jucător, pe Isaac Nortey, un mijlocaș ghanez în vârstă de 23 de ani venit sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Cantonament la Curtea de Argeș și 7 meciuri amicale

Între 18 și 25 ianuarie, alb-violeții vor efectua un stagiu de pregătire în interiorul județului, la Curtea de Argeș. 

Ulterior, între 30 ianuarie și 17 februarie, FC Argeș va disputa nu mai puțin de șapte meciuri de verificare. Adversarii: Muscelul Câmpulung (L3), Flacăra Horezu (L3), Concordia Chiajna (L2), Metaloglobus (L2), CSM Slatina (L2), CS Mioveni (L2) și Steaua (L2).

VIDEO Vechea arenă din Pitești, demolată în proporție de 90%. Imagini surprinse de GSP în Trivale

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Au refuzat și astăzi să se antreneze » Situație explozivă la clubul din România

Clubul e departe de obiectiv, iar președintele a răbufnit: „Sunt foarte supărat pe toată lumea! Degeaba avem condiții bune și salariile la zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Catalynn_14
Catalynn_14  •  17 Ianuarie 2024, 16:02
Postat de gicab pe 17 Ianuarie 2024, 13:53

Ar trebui să li se interzică bugetarilor să mai practice sport profesionist plătit evident din bani publici

Nu zic ca nu sunt de acord, insa ce vreau eu întâi e sa nu se mai folosească dubla măsură în funcție de interesele unora: deci ori stopam complet finanțarea sportului profesionist din bani publici ori nu! Cetățenii să decidă, și asta e, ne convine sau nu respectăm decizia majorității, așa e democratic. Dacă însă se decide ca e OK cu bani publici, atunci vreau să se desființeze absolut toate clonele astea, așa zis private, care nu fac altceva decât să opacizeze cheltuielile. Ești club de primărie sau minister, OK, funcționezi ca atare și arăți contribuabilului cum și pe ce îi strici banii, nu te ascunzi după metoda Burleanu!

Catalynn_14
Catalynn_14  •  17 Ianuarie 2024, 15:50
Postat de gicab pe 17 Ianuarie 2024, 13:50

De ce nu o asemenea intrebare și pentru bugetara Cristina Neagu?

Nu pt ea, însă am pt bucureștenii mei: când ne-a întrebat careva dacă suntem de acord cu finanțarea CSM din banii noștri!? Să fim clari, eu nu zic ca e bine sau rău ca sportul profesionist să fie susținut din bani publici, ci vreau să știu când anume sunt consultați cetățenii, așa cum susțin zecesebistii ca ar fi când e vorba de banii primăriei. Eu dacă nu am un candidat pe care să îl consider “beton”, bǎi BETON!!!, doar pt a vota “răul mai mic” nu merg la vot. Din păcate nu am avut cu cine vota de peste 25 de ani. :-((( Am însă prieteni care l-au votat pe Nicușor. Ca e matematician, ca e progresist, ca merge cu bicicleta și ca vor avea apă caldă. Nu știu însă pe nimeni care să îl fi votat pt ca va da milioane la CSM! Mai mult, nicăieri nu am văzut vreo discuție pe tema asta. Deci cum rămâne cu minciunile fcsbistilor!?

gicab
gicab  •  17 Ianuarie 2024, 13:53

Ar trebui să li se interzică bugetarilor să mai practice sport profesionist plătit evident din bani publici

Vezi toate comentariile (6)
Comentează