FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA - DINAMO

Se anunță un meci de foc pe Ghencea! Biletele lui Dinamo sunt aproape SOLD-OUT după o zi » „Atacă” și tribunele

Se anunță cel mai tare meci pe noul Ghencea! Suporterii lui Dinamo au cumpărat peste 4.000 de bilete într-o zi la derby-ul cu CSA Steaua și vor să treacă la restul stadionului
Se anunță cel mai tare meci pe noul Ghencea! Suporterii lui Dinamo au cumpărat peste 4.000 de bilete într-o zi la derby-ul cu CSA Steaua și vor să treacă la restul stadionului

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 19:48 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 20:24

Fanii lui Dinamo au primit 5.000 de bilete, fiecare în valoare de 15 lei, pentru derby-ul cu CSA Steaua, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2. Acestea au fost puse în vânzare online ieri

  • CSA Steaua - Dinamo se joacă marți, 18 aprilie, de la 19:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport
Dinamo se betonează în perspectiva promovării » Își asigură de pe acum doi jucători: „O formalitate”
Dinamo
Dinamo se betonează în perspectiva promovării » Își asigură de pe acum doi jucători: „O formalitate”

În acest moment, pe site-ul unde se comercializează mai sunt puțin peste 900 de bilete în zona destinată „câinilor”. În peluza rivală, un singur sector e sold out, iar steliștii din Peluza Sud mai au mii de bilete disponibile, tot la 15 lei bucata.

Înțelegere Dinamo - CSA Steaua pentru galerii

Înțelegerea dintre cele două formații este ca Dinamo să primească o peluză întreagă pe Ghencea, iar Steaua o peluză întreagă pe Arena Națională. 

Încă nu este confirmat că acolo se va disputa returul derby-ului din play-off, dar „câinii” fac eforturi pentru a închiria cel mai mare stadion al țării, de 55.000 de locuri.

Pe stadionul Ghencea, de 31.000 de locuri, mai sunt puse la vânzare și bilete și la Tribuna 2, unde doar un sector este momentan sold out. Prețul unui bilet e 25 de lei.

Dinamoviștii au anunțat pe paginile dedicate lor că plănuiesc să cumpere bilete și în sectoarele învecinate, de la Tribuna 2, după ce vor epuiza biletele din Peluza Nord a stadionului Ghencea.

De unde se pot lua bilete la CSA Steaua - Dinamo

Precizările organizatorilor: 

  • Accesul la meciul CSA Steaua și SC Dinamo 1948 SA se va face DOAR în baza biletului (atât fizic, cât și online) și a actului de identitate cu poza (C.I., pașaport, permis conducere – fizic sau pe telefon). Prezentarea la locație doar cu biletul, neînsoțit de un act de identitate, VA ÎMPIEDICA INTRAREA LA EVENIMENT;
  • biletul achiziționat online va conține obligatoriu numele și prenumele FIECĂRUI spectator în parte, inclusiv numele și prenumele minorilor. Orice informație falsă/eronată față de actul de identitate, va duce la împiedicarea accesului în stadion;
  • În ziua meciului nu se vor vinde bilete la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate doar online.
  • Mai multe detalii AICI

Este prea devreme să vorbim de Liga 1, ne dorim să continuăm pe același drum, să avem progres. Nu poți merge tot timpul în sus, mai sunt și momente care nu sunt așa cum îți dorești. 

Vom lua o opțiune serioasă pentru promovare dacă vom câștiga cu CSA. Există o primă pentru promovare, cum am avut și primă pentru calificarea în play-off. La meciurile de acest gen, nu trebuie să îi motivezi pe jucători, atmosfera creată le dă energie, nu trebuie să intervin mult în aspectul motivațional. Nu e problema noastră să emitem afirmații de genul «Cine este Steaua?», se judecă oamenii, e un proces în justiție. 

Continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi, nu aș vrea să intru în aceste discuții. Până la urmă, este un derby, jucăm cu unii dintre frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO Ovidiu Burcă prefațează derby-ul cu CSA Steaua

Citește și: 

Steaua - Dinamo a început deja! Golgeterul „militarilor” face declarații tari: „E ca pe vremuri! Nu m-am bucurat că au prins play-off-ul”

Detaliul remarcat după ultimul meci al lui Dinamo: „Lumea credea că în fotbalul românesc nu mai există așa ceva”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
alexh
alexh  •  12 Aprilie 2023, 09:30
Postat de Mazavalt pe 12 Aprilie 2023, 01:24

Are dreptul la opinia personala. Nu inseamna ca toata lumea este de acord.

Corect.

Mazavalt
Mazavalt  •  12 Aprilie 2023, 01:24
Postat de alexh pe 11 Aprilie 2023, 20:27

"Continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi, nu aș vrea să intru în aceste discuții." A zis Burcă.

Are dreptul la opinia personala. Nu inseamna ca toata lumea este de acord.

creeperno807
creeperno807  •  11 Aprilie 2023, 22:36

Bine ca veniti doar cu Dinamo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează