FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Filipe Teixeira la Petrolul? Portughezul a refuzat-o pe Rapid, dar e ofertat de altă echipă din liga secundă: „A zis că vine, i-am pregătit biletul de avion”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 15:23

Filipe Teixeira, 38 de ani, a refuzat să-și prelungescă înțelegerea cu FCSB, a declinat ofertele de la Rapid și Farul, însă ar putea ajunge la Petrolul Ploiești, formație din liga secundă. Informația a fost dezvăluită de Marius Stan, 62 de ani, președintele „găzarilor”. 

Avem biletul de avion pregătit. El a zis că vine. Biletul de avion mai e valabil 48 de ore, apoi se anulează. Am avut o discuție pe tema aceasta. Discuțiile sunt de actualitate, el n-a zis «nu». Așteptăm în continuare un răspuns”, a declarat Marius Stan, președintele celor de la Petrolul, la TV Digi Sport. 

De-a lungul carierei, portughezul a avut 5 aventuri în România, la FC Brașov, Rapid, Petrolul, Astra și FCSB. În rest, CV-ul acestuia e unul impresionant, presărat cu echipe precum PSG, West Bromwich Albion sau Barnsley.

Până să ia o decizie privind o eventuală venire la Petrolul, Teixeira a mers la Guimaraes pentru a-și urmări foștii colegi de la FCSB la lucru. La antrenamentul oficial de miercuri seara, acesta a fost ofertat de Narcis Răducan, directorul sportiv al roș-albaștrilor, care i-a propus să accepte funcșția de scouter al echipei în Portugalia. Detalii, AICI!

Vezi și: 

GUIMARAES - FCSB // VIDEO Surpriză în Portugalia: Filipe Teixeira, ofertat de Narcis Răducan!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
847153178690789
Ticu Troya  •  29 August 2019, 21:08
Postat de breitner pe 29 August 2019, 17:28

Stie ca Rapid n-are sanse de promovare!

In schimb , *** , chiar are sanse de retrogradare !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

breitner
breitner  •  29 August 2019, 17:28

Stie ca Rapid n-are sanse de promovare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează