FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

Talpan, replică dură pentru Daniel Oprița: „Nu mai minți, te faci de râsul lumii! Aici e Steaua București, nu Juventus Colentina”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București
Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 15:51 / Actualizat marti, 16 mai 2023 16:27

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, i-a răspuns lui Daniel Oprița (41 de ani), antrenorul „militarilor”, care a dezvăluit, la finalul meciului cu Dinamo, pierdut cu scorul de 0-3 de trupa din Ghencea, că Talpan l-ar fi sunat pe acesta pentru a-i cere să-și dea demisia. 

Juristul Stelei îl acuză pe tehnicianul roș-albaștrilor că minte și i-a cerut lui Daniel Oprița explicații pentru forma slabă arătată de Steaua în play-off, în ultimele două partide încasând 8 goluri: 5 cu Poli Iași și 3 cu rivala de moarte. 

Circarii de la MApN
EDITORIAL
Circarii de la MApN

Florin Talpan, răspuns furibund pentru Daniel Oprița, antrenorul Stelei: „Nu mai minți, deoarece te faci de râsul lumii!”

„Daniel Oprița, nu mai minți, deoarece te faci de râsul lumii! M-ai sunat sâmbătă să mă iei la rost că ți-am cerut demisia pentru rezultatele «remarcabile obținute de Steaua în play-off» 

Nu ți-am cerut demisia, domnule Oprița! Am spus doar că dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară! Sunt un perfecționist! Atât timp cât eu câștig dosare in Instanță, in fața a cinci avocati ai FCSB, atunci și voi trebuie să câștigați meciurile și să fiți pe locul 1. 

Mi-ai închis telefonul în nas ca un «bărbat» care știe să susțină o conversație! Te-am sunat înapoi să te întreb de ce închizi telefonul. A durat un minut!”, a scris juristul Stelei, pe Facebook. 

Florin Talpan: „Domnule Oprița, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo”

Ulterior, Florin Talpan a continuat cu reproșurile aduse la adresa lui Oprița: „Domnule Oprița, realitatea e că Steaua a fost umilită de Dinamo cu 3-0. A luat 5 goluri și «a fost dezmembrată» la Iaşi. A fost învinsă la Buzău! De 5 etape, domnule Oprița, Steaua nu mai bate nici o echipă! De 5 etape, echipa s-a prăbusit «subit» si nu mai joacă nimic! 

Steaua a luat 8 goluri în două etape, domnule Oprița!!! La orice club profesionist din lume, antrenorul și-ar asuma toate aceste umilințe! La începutul sezonului vă lăudați în presă, domnule Oprita, că aţi făcut lot pentru promovare, ca aţi avut mână liberă să alcătuiti o echipă si un lot pentru primul loc. Dar nu a fost așa!

Cum spuneau suporterii steliști pe paginile lor: «Zero atitudine. Zero dăruire. Zero spirit de luptă. Zero onoare. Zero demnitate. Zero absolut. Aici e Steaua București, nu Juventus Colentina», domnule Oprița. Dumneavoastră sunteți ANTRENORUL echipei de fotbal Steaua. 

Ca antrenor ar trebui să vă asumați responsabilitatea pentru toate aceste umilințe « încasate» de Steaua și de suporterii steliști. Un antrenor cu demnitate și coloană vertebrală ar trebui să își asume răspunderea totală pentru tot acest dezastru, pentru aceste umilinte încasate de Steaua în play-off. 

Am spus și o susțin: dacă eu eram comandantul clubului te dădeam afară pentru incompetență”, a continuat Talpan. 

Florin Talpan: „Ești un perdant, domnule Oprita! Te-ai făcut de râs! Locul 2 în Liga a 2-a?”

„Ești un perdant, domnule Oprita! Te-ai făcut de râs! Locul 2 în Liga a 2-a? În locul tău mi-ar fi rușine! În locul tău mi-aș asuma răspunderea și le-aș cere scuze fanilor Stelei pentru toate aceste umilințe și pentru toate aceste minciuni! 

Chiar nu îți este rușine să îți acoperi incompetența și lipsa de rezultate? Nu e suficient că eu câștig dosarele în instanță pentru Steaua (marcă, nume, palmares), acum trebuie să fac și «joc de glezne» în locul tău la antrenamente?

Măcar să spui un simplu «Îmi pare rău, îmi cer scuze față de suporterii Stelei» și față de mine. Ar fi fost un gest de onoare! Cum să ieși în fața presei la 10 minute după meci să spui că eu sunt de vină? Să minți că eu te-am sunat când tu m-ai apelat? Eu sunt de vină că Steaua a fost «dezmembrată» în play-off și a luat 8 goluri în două etape? Dar să ieși în presă și să minți cu nerușinare doar ca să provoci un scandal artificial pentru a abate atenția de la rușinea ta este ceva jenant! 

Din păcate pentru Steaua și pentru fanii Stelei, eu sunt singurul om din clubul STEAUA care se luptă pentru ca STEAUA să obțină dreptul de promovare. Anul trecut îmi doream să mergem la TAS, aveam tot dosarul pregătit. 

A venit ordinul de SUS și nu am fost lăsat să merg la TAS! Acum încerc să mă lupt cu FRF în Justiție tot pentru STEAUA, pentru a obliga FRF să respecte regulamentele FIFA si UEFA. 

Sunt singurul om din acest club care trăiește și suferă pentru Steaua și care se zbate din răsputeri să apere acest club. Nu eu sunt de vină că Steaua nu are drept de promovare”, a concluzionat Talpan. 

Citește și: 

Fostul dinamovist dezvăluie de ce Steaua joacă în play-off, deși nu are drept de promovare: „Asta mi s-a răspuns”

3 informații esențiale pentru Dinamo după supervictoria cu CSA Steaua: au venit banii la băieți + anunțuri importante pentru club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (86)
doar.divizia.b
doar.divizia.b  •  19 Mai 2023, 10:35
Postat de anatol_karagandici pe 18 Mai 2023, 21:00

Ma nefericitule, tu esti aievea? :)) Intelegi sarmane notiunile de proces, de instanta, de hotarare judecatoreasca? :)) E simplu ma amaratule, ciobanul zicea ca are Steaua, iar MApN a zis ca n-a vandut niciodata echipa si ca e tot la ei. S-AU JUDECAT SI CIOBANUL A PIERDUT. Motivarea aia pur si simplu l-a ingropat, mai sunt de parcursi niste pasi dar sunt pur formali. FRF, subiect de drept romanesc, nu poate face abstractie de deciziile Justitiei din ROmania, iar UEFA are un singur membru in ROmania, pe FRF, pricepi sarmane? DE-AIA SINGURA SANSA A CIOBANULUI E SA MEARGA LA TAS PE IDEEA DE INGERINTA A POLITICULUI, SA INCERCE EL SA DEMONSTREZE DE CE N-AR FI BUNA DECIZIA INSTANTEI DIN ROMANIA. Altfel ramane ca la ICCJ, ca la noi nu mai exista nici o cale de recurs. Hai, fuguta si cere spor de rusine, ca te-ai auto-umilit suplimentar azi.

bah tu chiar esti pro99st. talpan daca da in judecata frf inainte de a merge la tas va fi dezafiliat si echipa infiintata in 2017 se va desfiinta. oricum se desfiinteaza anul viitor. e simplu de demonstrat ca daca legea interzice clonei csa sa joace in liga 1, atunci uefa nu va acorda niciodata palmaresul unei clone de amatori si ca in 1998 s-a facut ce era necesar dpdv legal sportiv si moral. tu jhabr nu ai ce e ala pamlares tu crezi ca se vinde pe taraba la piata cu o hartie ahahahaha ce ***. us27 sa stai duminica sa plangi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wally77
wally77  •  19 Mai 2023, 07:21
Postat de anatol_karagandici pe 16 Mai 2023, 17:13

Sunt haiosi p(r)ostacii zecesebisti cand isi fac conturi de "rapidisti" crezandu-se sub acoperire :))

Surpriză... chiar sânt rapidist. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  18 Mai 2023, 22:53
Postat de istet10 pe 18 Mai 2023, 21:32

Aha, deci nu exista vreo obligatie. Dar o pretinde Talpan.

Doamne-fereste, ASA CEVA... :))

Vezi toate comentariile (86)
Comentează