FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACS POLI

FOTO Faza weekend-ului în România! Conducătorul lui ACS Poli Radu Birlică, urcat pe gard, ca un ultras

FOTO: Robert Russ
FOTO: Robert Russ

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2019 16:29

ACS Poli a câștigat sâmbătă meciul cu CS Balotești, 3-1, din etapa a 27-a din Liga 2.

Partida dintre Poli Timișoara era una extrem de importantă pentru timișoreni în încercarea de a ieși din zona retrogradării. ACS Poli a condus cu 1-0, prin golul lui Bădăuță, în minutul 19, și a fost egalată în minutul 45+3 de V. Mihai.

Golurile victoriei au venit în minutele 89 și 90, când Paramatti și Bădăuță au marcat. La golul de 2-1, conducătorul Radu Birlică a oferit faza weekend-ului. Oficialul lui ACS Poli s-a descătușat și s-a urcat pe gard, ca un adevărat ultras, pentru a sărbători golul și victoria.


FOTO: Robert Russ

Grație victoriei, ACS Poli Timișoara, locul 19, a ajuns la 18 puncte, având cu patru mai puțin decât rivala CS Baoltești.

Vezi și:

Reacția lui Robert Moldoveanu după golul superb: „La Dinamo am dat 8 așa” + Daniel Niculae, uimit de atacant: „A reușit o execuție foarte rară”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  01 Aprilie 2019, 17:51

"în încercarea de a ieși din zona retrogradării." - Really ??? Sint 11 pct pina la locurile de peste linie !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează