FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS BALOTEȘTI - FC ARGEȘ 4-0

FOTO Imagini epocale în fotbalul românesc » Au "răsărit" cartofii pe un teren din liga secundă

FOTO: Facebook FC Argeș +3   FOTO
FOTO: Facebook FC Argeș

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 13:37

FC Argeș, una dintre favoritele la promovare, a fost zdrobită pe terenul lui CS Balotești, 0-4.

Gazonul a fost însă un mare impediment pentru echipa lui Săndoi. Suprafața de joc s-a prezentat în condiții infernale din cauza precipitațiilor din ultimele zile, iar oficialii și suporterii oaspeților au găsit o metodă inedită de a protesta.

Aceștia au adus câțiva cartofi și i-au pus pe gazonul înghețat de la Balotești, postând ulterior fotografiile pe Facebook.

"Azi, în zi de Centenar, FC Argeș joacă la Balotești! Fotbal nu știm dacă «se face» pe terenul ăsta, dar cartofii sigur se fac. Mulțumim FRF pentru astfel de omologări", a fost mesajul publicat pe o pagină a suporterilor piteșteni.

În urmă cu doar trei zile, în etapa intermediară din liga secundă, FC Argeș a jucat tot pe un gazon imposibil meciul cu Snagov. Partida, pierdută de alb-violeți cu 0-1, s-a jucat pe un teren acoperit parțial cu zăpadă (detalii + foto, AICI). 

Vezi aici toate rezultatele zilei din liga secundă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează