FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACO GETICA

Pariul lui Dumitru Dragomir a debutat cu gol în Liga a 2-a la doar 15 ani » „Băi, fraţilor, dacă în lume sunt 5 ca ăsta, eu mă împuşc!”

Articol de - Publicat luni, 20 mai 2019 18:50

Daco-Getica București a trecut, scor, 5-2, de Dacia Unirea Brăila, la capătul unui joc în care Philippe Nsiah a fost omul numărul unu al trupei antrenate de Marius Baciu. 

Acest meci a adus debutul în eșalonul secund pentru tânărul internațional de juniori în vârstă de doar 15 ani Gabriel Plumbuitu, remarcat și de Dumitru Dragomir. Puștiul e un caz special: joacă stoper, dar și atacant!

Intrat pe gazon în minutul 79 în locul lui Daniel Cârjan, Plumbuitu a marcat chiar la debut, înscriind în poarta lui Iulian Moldoveanu în minutul 83.

„O zi specială pentru mine, de neuitat. Le mulțumesc tuturor celor de la Daco-Getica care sunt lângă mine, zi de zi, și sper să fac pașii corecți către o frumoasă carieră de fotbalist”, a precizat internaționalul de juniori al echipei bucureștene, aflat deja pe lista unor impresari cunoscuți.

Vezi AICI programul etapei #35 din play-out

Vezi AICI clasamentul din Liga 2

„Ţineţi minte numele ăsta! Plumbuitu. Notaţi-l undeva. De la fosta Juventus. Băi, fraţilor, dacă în lume sunt cinci ca ăsta, eu mă împuşc! Joacă fundaş central şi când conduc oaspeţii îl bagă în atacant. Orice îl bagă, joacă de nota 10” Dumitru Dragomir

VEZI ȘI: 

VIDEO „Hei, hei, Pandurii!” » Imagini tari din Liga 2: gorjenii n-au scăpat încă de retrogradare, dar s-au bucurat în vestiar ca și cum ar fi promovat! :D

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  21 Mai 2019, 08:40

"Băi, fraţilor, dacă în lume sunt cinci ca ăsta, eu mă împuşc!" Păi cum facem? Cumpărați matale flinta, sau venim noi cu ea, și punem și niște gloanțe moca bonus?

ray51
ray51  •  21 Mai 2019, 07:57

"Băi, fraţilor, dacă în lume sunt cinci ca ăsta, eu mă împuşc! ". *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

j0k3r
j0k3r  •  20 Mai 2019, 22:40

il vrei la steaua?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează