FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - ACADEMICA CLINCENI 2-3

Gheorghe Mulțescu dă cărțile pe față după ratarea promovării! Care sunt șansele să continue la Petrolul

Gheorghe Mulțescu // FOTO: GSP
Gheorghe Mulțescu // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:07

Petrolul Ploiești avea doar șanse matematice să prindă locul 3 în Liga 2, dar „găzarii” au pierdut pe teren propriu cu Academica Clinceni, scor 2-3, în ultima etapă din liga secundă. Petrolul a pierdut lupta pentru a treia treaptă a podiumului cu U Cluj. 

Gheorghe Mulțescu, 67 de ani, antrenorul lupilor galbeni, a vorbit despre meci și despre șansele ca el să rămână la Ploiești și din sezonul viitor. 

„Cel mai mult îmi pare rău de suporteri. Trebuia să câștigăm acest meci, se mai îndulcea un pic amarul ratării promovării. Am avut mulți accidentați, mulți jucători suspendați în ultimele etape. Oricum, n-am ratat promovarea azi. Dacă U Cluj nu câștiga cu Snagov în minutul 90, azi nouă ne ajungea doar victoria pentru a promova. 

Suporterii au înțeles că am vrut să câștigăm meciul de azi, doar că ocaziile ratate și erorile din apărare ne-au privat de victorie”, a declarat Mulțescu. 

* Gheorghe Mulțescu, despre șansele de a continua la Petrolul:Ne vom întâlni să discutăm ce urmează, vom vedea ce se va întâmpla. Ne trebuie un lot competitiv și un program de pregătire foarte bun”, a spus antrenorul ploieștenilor, la TV Digi Sport. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: U Cluj merge la „baraj”! „Șepcile roșii” n-au avut emoții cu Pandurii și sunt la două meciuri de promovarea în Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2019, 10:20

Nea Multescu n-are rabdare un an de zile la o echipa. Sa-i faca achizitiile, programul de vara, tur-retur, programul de iarna, etc. E complicat !

10216984878566385
George Chirca  •  02 Iunie 2019, 09:37
Postat de Alexandru Chis pe 02 Iunie 2019, 07:10

Ai adus "SMURD-ul", dar nu pentru jucatori ci pentru spectatori! Sa ne amintim cum s-au pierdut 9 puncte? Cred ca numai... Mioveni, Arges si Clinceni sunt de vina! Lasa echipa ca esti depasit atat ca tehnica dar si ca... intelect fotbalistic! Petrolul are nevoie de un antrenor tanar! A avut dreptate Mircea Dridea.

daca'l tineau pe grozavu, ar fi aratat mai bine la final. au intrat in iarna cu un antrenor....hahaha, tanara speranta.. de liga a treia. au facut praf lotul in iarna, au adus greci, unu si unu. a plecat herea... paun, care a pus umarul la promovare in liga 2 a fost ...lasat sa plece, dar s'a dovedit inca bun la farul. asta daca vroiau sa tina si jucatori cu experienta. iar fanii, sustinatorii smurdului, au zbierat, da au zbierat, nu strigat, demisia, demisia, tot sezonul. grozavu ar fi tzinut echipa pe podium... zic si io, ca un suporter naiv...

10216984878566385
George Chirca  •  02 Iunie 2019, 09:31
Postat de chris_bu67 pe 01 Iunie 2019, 20:27

Nu au,dar în momentul promovării îți dai seama că vor veni alți jucători,mai ales că financiar stau destul de bine amândouă.

pai, taman asta au stiut si jucatorii, daia si'au dat silinta asa de mult(!)....nu e mai bine cu petrolul in b, decat in cautare de echipa, prin cine stie ce coclauri, fara stadion, fara vestiar, fara dusuri, fara spectatori, echipe ce sunt visuri ale unor imbogatiti de conjuctura, in special ilfoveti de-ai becalilor ?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează