FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a rămas și fără antrenor! » Gică Mihali a plecat de la echipă: „Incertitudinea ne omoară. Nu-mi face doar mie rău”

Gică Mihali a plecat de la Dinamo
Gică Mihali a plecat de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 16:36 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 16:51

Interimarul Gică Mihali nu mai vine de azi la antrenamentele „câinilor”. El acuză incertitudinea care planează asupra staff-ului tehnic. Preferă să meargă la Liga 3.

Gică Mihali este și el istorie la Dinamo! Interimar pe termen nedeterminat, dar nu nelimitat, fostul component al Generației de Aur a decis să pună capăt colaborării cu clubul și nu va mai sosi de astăzi la antrenamentele formației. Preferă să meargă la o echipă din Liga 3, este în discuții avansate cu mai multe formații, dar măcar să fie sigur pe postul său! 

Gigi Becali, enervat de situația de la Dinamo: „Nu poți face asta! Sunt niște interese”
DINAMO
Gigi Becali, enervat de situația de la Dinamo: „Nu poți face asta! Sunt niște interese”

„Am avut o discuție cu Răzvan Zăvăleanu, iar omul a fost corect: «Gică, nu te poți minți că ești sigur de postul de antrenor!». Și-atunci eu ce fac, mă trezesc că în 2-3 săptămâni vine un administrator special cu antrenorul lui și zice: «Gică, merci, dar de mâine să nu mai vii!». 

Rog suporterii să nu mă judece, dar, de data asta, mă gândesc și la mine. Dacă simțeam ceva, că sunt în cărți, vă dați seama că nu plecam. Incertitudinea care planează asupra clubului și echipei Dinamo nu e bună, nu-mi face doar mie rău. Nu e normal să treacă atât de mult timp și să nu fie numit un antrenor principal, clar. Mi s-a explicat exact situația de la club, am înțeles, nu am ce să reproșez nimănui”, a explicat Gică Mihali pentru GSP.ro.

Urmează azi și Rodriguez, apoi Ivanov

Conform Playsport.ro, de pregătirea echipei se va ocupa de azi Iulian Mihăiescu, care a rămas la club, având angajament, cu toate că și el are mari întârzieri salariale, secondat de Ionel Augustin. Mihali este de părere că Dinamo poate emite pretenții la promovare: „Dacă ar rămâne Ivanov și Rodriguez, plus 2-3-4 jucători cu ștaif ar fi chiar mai simplu. 

Dar e imposibil ca ei doi să continue, cu Ivanov nu e nimic clar, iar Rodriguez ar putea să plece și el de miercuri. Până acum s-a pregătit exemplar. Ivanov și Rodriguez sunt peste nivelul mediu al Ligii 1, se vede că sunt jucători de top.

Sper ca suporterii să mă înțeleagă. Am stat doi ani antrenor la U19, vreau altceva. Răzvan Zăvăleanu mi-a zis că nu-mi poate garanta nimic, de aceea am plecat. Vreau să încep ceva sigur, nu să mă omoare incertitudinea. Mi-a zis că pot să mă întorc daca e, la grupa U19, dar nu vreau

Trebuie să fie numit mai repede un antrenor principal, e nevoie de ordine la Dinamo. Echipa chiar poate să se lupte pentru promovare.

- Gică Mihali

S-a închis și spălătoria!

Mihali susține că Dinamo ar avea condiții mai mult decât decente la Săftica. „Sunt condiții bune, iar eu nu sunt vreun terchea-berchea să vorbesc aiurea. Nu ai ce să reproșezi ca și condiții de antrenament. Că mai sunt și glume proaste, făcute de unii... 

Terenul chiar e senzație, pentru antrenamente, avem bazin cu gheață, avem apă caldă, apă rece, poftim, vorbesc de lucruri normale care sunt, doar nu aș putea să mă compromit. Singura chestie e că ne-a mutat domnul Negoiță din aripa renovată în cea veche și nu mai avem acces nici la spălătorie. 

Dar vine o mașină zilnic și ia echipamentul jucătorilor și-l duce la spălătorie. Avem 4 maseuri, doi kinetoterapeuți, mai vine și doctorul din când în când", a declarat Mihali pentru GSP.ro

Citește și: 

FRF a pus în vânzare bilete la finala Supercupei României! CFR - Sepsi, primul meci cu VAR din România
SUPERCUPA ROMÂNIEI
FRF a pus în vânzare bilete la finala Supercupei României! CFR - Sepsi, primul meci cu VAR din România
Fostul fotbalist care și-a găsit colegul spânzurat povestește prin ce a trecut după: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă de el”
POVESTE
Fostul fotbalist care și-a găsit colegul spânzurat povestește prin ce a trecut după: „M-au certat părinții lui că n-am avut grijă de el”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
creeperno807
creeperno807  •  28 Iunie 2022, 22:44

Vinovati de retrogradare sunt jucatorii, nu antrenorul

doctorsean
doctorsean  •  28 Iunie 2022, 19:05
Postat de elgabri pe 28 Iunie 2022, 18:54

Dinamo a avut Antrenor dar nu era pe placul lor ca nu se lasa manipulat, Stoican chiar daca retrograda nu cred ca ar fi plecat de la echipa, DDB distruge Dinamo.

oricine in afara de uhrin daca ramanea sezonul asta salva pe dinamo de la retrogradare. chiar si redmic.

marcel1974
marcel1974  •  28 Iunie 2022, 18:55
Postat de laur33 pe 28 Iunie 2022, 18:18

Ești sigur? Negoiță după ieșirea din insolvență a avut un club curat, fără datorii.

Du-te si fa o plimbare linistita,poate iti revii.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează