FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Agonia prin care trec jucătorii din ligile inferioare: "Asta e cel mai dureros, niciodată nu te poți baza pe ce ai de primit"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 12:21

Azi, la emisiunea GSP LIVE, Valentin Bărbulescu, căpitanul Sportului Snagov, a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă cluburuile din ligile inferioare și repercusiunile care se resfrâng asupra jucătorilor, ajunși să fie nevoiți să se împrumute de la apropiați. 

"Cel mai dureros e că nu te poți baza niciodată pe ce ai de primit. Știi că o perioadă iei salariu pe 15 din luna respectivă, apoi intervin chestii de altă natură și nu se mai pot plăti salariile. Aici e problema. Am fost și în situații critice. Te împrumuți: «Mariane, ai să-mi dai și mie până săptămâna viitoare?» Dacă banii nu vin nici săptămâna viitoare, îl sun iar: «Mariane, nu s-a rezolvat nici săptămâna aceasta.»

Cel mai mare salariu pe care l-am avut a fost 2.000 de euro. Mai luam prime din când în când, la Petrolul de exemplu mai luam. Două mii de euro e un salariu decent, cred că 50% din populația României și-ar dori să aibă un asemenea salariu", a spus Valentin Bărbulescu, la GSP LIVE

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Jucătorii liderului din Liga a 2-a se opun vehement unei fuziuni: "De ce ai face așa ceva?"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  15 Decembrie 2018, 08:17

50%? :))) cred ca toti salariatii si-ar dori un asemenea salar...ma refer la cei care au minim pe economie...chiar si cei cu 4-6000 lei pe luna...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează