FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI ARANJATE

GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 10:38

Cristi Pădurariu (21 de ani), mijlocaș la ACS Poli Timișoara, a fost prins de oficialii echipei din liga secundă la pariuri. Informația a fost prezentată în exclusivitate în emisiunea GSP LIVE, unde și președintele bănățenilor Radu Birlică a confirmat și a spus că jucătorul a pus pariuri și împotriva propriei echipe.

”Da, e un fotbalist de la noi care a fost raportat. A fost surprins în casa de pariuri, a și recunoscut faptul că a pariat. Antrenorul mi-a adus la cunoștință că are informații că se pariază. Am reușit să punem mâna pe un video cu fotbalistul în casa de pariuri. Am anunțat FRF care a răspuns imediat.

Era obligația noastră să spunem despre acest caz pentru că rezultatele echipei sunt cum sunt. Nu vreau să spun că astea sunt cauzele, dar ne-am gândit la foarte multe chestii în perioada asta. El e un băiat de perspectivă, are calități. Cred că anturajul îl strică. Sunt și fotbaliști bătrâni care se retrag și probabil îi atrag pe cei tineri în această capcană.

Băiatul a fost cooperant când i-am pus filmările. A dat o declarație și a spus că pariază împotriva echipei la care joacă. Nu ne-a spus la ce meci a făcut acest lucru. Din discuțiile de aseară cu domnul Virgil Pascu, am înțeles că a recunoscut totul copilul. De mult nu mi-a mai fost dat să văd așa răsturnări de situație, cu 7 goluri pe meci, cu goluri pe finalul meciurilor după minutul 70. Chiar am luat pe cineva care are o casă de pariuri și mi-a explicat multe chestii. Mi-a spus că se pariază la goluri, că se pariază pe cartonașe. Eu consider că Liga a 2-a e un fel de cancer”, a declarat Radu Birlică la GSP LIVE.

Antrenorul a obținut filmarea

Antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Ștefan Nanu, e cel care a obținut filmarea incriminatorie cu jucătorul Cristi Pădurariu.

”Pentru mine a fost o dezamăgire pentru că atunci când am venit la Poli Timișoara am simțit că ceva nu e în regulă. Scorurile erau prea mari, luam goluri prea ușor. Conduceam cu 2-1 și pur și simplu se dădeau la o parte să dea gol și se termina 4-2. La meciul cu UTA am simțit același lucru (n.r. UTA a învins cu 2-1 pe 12 septembrie).

După acest meci, am mers undeva să mănânc și m-am întâlnit cu un domn care mi-a spus că avem jucători care joacă la pariuri. Mi-a zis că atunci unul chiar pariase. Mi-a dat imaginile video și am văzut. Eu am mai dat numele și altor jucători, dar din păcate nu avem probe. Dar cred că încă există astfel de jucători la noi”, a adăugat Ștefan Nanu.

Poli Timișoara are meci în această seară în deplasare cu U Cluj, de la ora 17:45. Bănățenii sunt pe locul 19 din 20 de echipe, cu doar 5 puncte din 13 etape și un golaveraj de 12-30.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
blocatu
blocatu  •  09 Decembrie 2018, 00:37
Postat de Muzzi Ciprian pe 28 Octombrie 2018, 09:22

ciudat cum la o echipa retrogradata anul trecut, cu un lot bun, dar cu salarii neplatite de 6 luni, lumea vorbeste de casele de pariuri ca ar fi vinovate sau jucatorii! pai nea primarul ala de la timisoara, ala cu parul ca mihai constantinescu, stie ca oamenii mai au nevoie si de bani sa manance? ca se batea cu pumnul in piept ca el face si drege! mi se pare firesc in conditiile date!

nu il auzi pe Birlica! cica liga a 2-a e cancerul! nu ma, Birlica, cancerul sunt conducatorii lui peste prajit care ,desi nu sunt capabili sa sustina financiar o echipa de fotbal, se incapataneaza sa o faca(din motive personale si pentru bani care le intra lor in buzunare!) cu salarii neplatite de 6 luni! poate aveti impresia ca oamenii aia se antreneaza ziua si joaca si noaptea se duc sa lucreze paznici ca sa aiba de unde sa duca o paine acasa!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  28 Octombrie 2018, 09:22

ciudat cum la o echipa retrogradata anul trecut, cu un lot bun, dar cu salarii neplatite de 6 luni, lumea vorbeste de casele de pariuri ca ar fi vinovate sau jucatorii! pai nea primarul ala de la timisoara, ala cu parul ca mihai constantinescu, stie ca oamenii mai au nevoie si de bani sa manance? ca se batea cu pumnul in piept ca el face si drege! mi se pare firesc in conditiile date!

zagna
zagna  •  25 Octombrie 2018, 20:41

De ce se accepta pariuri de acest gen: cartonase, cornere, autogoluri... ? Un "fotbalist" (in special din ligile inferioare) poate genera usor astfel de evenimente, pentru ca gol e greu de dat daca n-ai valoare si caracter!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close