FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Mister elucidat! Cazul fotbalistului român care și-a schimbat numele la 25 de ani: "L-am ținut în brațe când a murit, i-am promis că voi face asta"

Valentin Bărbulescu
Valentin Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 10:49

Valentin Bărbulescu, fost Duru, căpitanul Sportului Snagov, liderul din liga secundă, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. Acesta a dezvăluit motivul pentru care și-a schimbat numele de familie la 25 de ani. 

Deși inițial s-a speculat că fotbalistul și-a schimbat numele "Duru" pentru a evita o asemănare de nume cu fostul federal Viorel Duru, acesta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a recurs la acest gest. 

"A fost dorința bunicului meu să îi port numele. Eram la Petrolul când mi-am schimbat numele, Vivi Răchită îmi spunea să nu-l schimb, să avem și noi o relație la Comisia de Licențiere (n.r - referință la fostul federal Viorel Duru).

A fost dorința bunicului, tata nu a fost de acord, iar eu am așteptat să fac 18 ani. L-am ținut pe bunicul meu în brațe când a murit și i-am promis chiar în acel moment că îmi voi schimba numele. Bunicul meu m-a dus pe stadion pentru prima oară, și-ar fi dorit să joc la Rapid", a spus Bărbulescu, la GSP LIVE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează