FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Noi acuze în direct la GSP LIVE după scandalul pariurilor de la ACS Poli: "Așa se aude prin piață"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 12:51

Impresarul Florin Iacob a fost în direct la GSP LIVE și a dialogat cu moderatorul Costin Ștucan despre problemele din fotbalul timișorean. Acesta critică situația catastrofală în care a ajuns echipa, dar lasă de înțeles că în scandalul pariurilor ar putea fi implicați chiar și conducătorii clubului, nu doar jucătorii!

VIDEO // Vezi mai jos declarația surprinzătoare oferită de Florin Iacob:

"Mi-ar fi plăcut să nu mă întrebați de fotbalul timișorean. E un moment foarte urât spre rușinea celor care se ocupă de fotbal. Mai ales în ceea ce privește ACS-ul, pentru că ASU are un statut sănătos, Ripensia e și ea pe principii sănătoase, ACS e de râsul lumii.

E foarte trist ce se întâmplă, dar sunt lucruri care s-au mai întâmplat de-a lungul timpului. Nu știu acolo dacă numai jucătorii joacă la pariuri. Și așa mai departe! Posibil și conducătorii, din ce se aude prin piață, orice e posibil la acel club. Prefer să nu comentez foarte mult, pentru că nu am date. E rușinos pentru Timișoara fotbalistică!", a zis Florin Iacob la GSP LIVE

Citește și:  GSP LIVE VIDEO EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  26 Octombrie 2018, 13:19

Pentru acest iacob se potriveste zicala"sunt acrii strugurii cind nu ajungi la ei".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează