FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Q&A cu căpitanul liderului din Liga a 2-a » Întâmplare spumoasă în vestiar: "Eram 3-4 oameni, îi dădeam cu papucul la fund cât să nu mai poată sta jos"

Valentin Bărbulescu
Valentin Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 14:22

Valentin Bărbulescu, căpitanul Sportului Snagov, liderul din liga secundă, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. 

La sesiunea de Q&A, fotbalistul de 32 de ani a făcut o serie de dezvăluiri inedite din cariera sa de fotbalist. 

 ...despre o întâmplare amuzantă din vestiar: "Am dat cu papucul la fund unor jucători, când eram la Juventus București. Erau 3-4 oameni, îl țineam pe unul și îi dădeau suficient cât să nu mai poată sta jos". 

...cel mai amuzant moment petrecut pe un teren de fotbal: "La începutul carierei, nu știam că dacă sunt în jumătatea mea nu e ofsaid. Striga antrenorul la mine, dar i-am zis «Bre, cred că nu e tușa trasă bine»".

...cel mai puternic adversar pe care l-a întâlnit: "Marcos Antonio de la Rapid. Am fost uimit de cât de puternic era".

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO HALUCINANT! Fotbalistul român care recunoaște fără ezitări: "Joc la pariuri, nu intru în case, dar trimit pe cineva"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  14 Decembrie 2018, 20:25

Tu, prieten hipster întârziat, ia papucul și bate-te singur până ratezi promovarea și te lași de fotbal că e și așa un sport plin de neamuri proaste.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2018, 20:21

Un altfel de Bumbescu dar din stravechea urbe a Miticilor...I-a spus Stucan fii pontos si el a dat cu *** pe clanta din vestiarul de la Juventus...Colentina....Ciuclea ce zici de Rambo asta

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează