FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI SUSPECTE

GSP LIVE / VIDEO Reacția antrenorului a cărui echipă a apărut într-un meci anchetat de FRF: "Am dat gol pe finalul primei reprize"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 13:16

 FRF anchetează 4 meciuri asupra cărora Sportradar, firma care lucrează cu UEFA, a atras atenția ca fiind suspecte din cauza modificărilor de cote. Unul dintre meciuri a fost cel din liga secundă dintre Balotești și Hermannstadt, scor 0-3, când la oaspeți era antrenor Alexandru Pelici.

"S-a jucat anul trecut la Buftea. Am înscris înainte de pauză și apoi în repriza a doua încă de două ori. A fost un meci în care adversarii s-au apărat supraaglomerat. Am dat gol pe finalul primei reprize. Nu mi s-a părut nimic ciudat", a declarat Pelici la emisiunea GSP LIVE.

Alexandru Pelici a părăsit-o între timp pe Hermannstadt, iar în prezent o pregătește pe Ripensia Timișoara, echipă din Liga a 2-a.

Citește și:

GSP LIVE / VIDEO Medieșenii dau undă verde la transferuri către FCSB: "Suntem dispuși să renunțăm la orice jucător"

GSP LIVE / VIDEO Prunea, despre situația de la Dinamo: "Ar fi o mare rușine" + Critică ce se întâmplă la fostul club: "E pus politic acolo"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează