FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO "S-a dus la spital, dar tot i-am zis că-l bat. Nu știu cum s-ar fi terminat" » De ce a vrut să-și bată un coleg după înfrângerea cu FCSB

Valentin Bărbulescu a evoluat din minutul 77 al meciului, iar la final a sărit la gâtul lui Călințaru // FOTO: GSP
Valentin Bărbulescu a evoluat din minutul 77 al meciului, iar la final a sărit la gâtul lui Călințaru // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2018 12:32

Vă mai aduceți aminte de meciul cu cântec dintre Juventus București și FCSB? Pe 19 august 2017, roș-albaștrii câștigau norocos pe terenul echipei transformate între timp în FC Daco-Getica, după ce, în prelungirile partidei, George Călințaru a transformat lamentabil un penalty, scor 2-1. 

Invitat la GSP LIVE, Valentin Bărbulescu, fotbalist la Juventus București la acea perioadă, a rememorat în amănunt conflictul pe care l-a avut cu Călințaru și schimbul tăios de replici petrecut în vestiar cu acesta. 

"I-am zis: «Bă, nu ți-e mă rușine să-ți bați joc de copiii ăștia?» L-am înjurat, m-a înjurat și el. Am discutat bărbătește în vestiar și ne-am împăcat apoi. «George, nu e vorba că ai ratat. M-a deranjat modul în care ai executat și ce reacție ai avut după.»

În vestiar,a dat cu pumnul în usă și și-a fracturat un os. A plecat la spital și s-a terminat totul așa. Nu știu cum s-ar fi terminat dacă el nu ajungea la spital. I-am zis că tot îl voi bate, dar a doua zi i-am cerut scuze pentru reacția pe care am avut-o", a mărturisit Valentin Bărbulescu, la GSP LIVE. 


*Călințaru a primit nota 2 din partea Gazetei după acel meci

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Agonia prin care trec jucătorii din ligile inferioare: "Asta e cel mai dureros, niciodată nu te poți baza pe ce ai de primit"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  19 Decembrie 2018, 07:49

DA, DAR O GREȘEAȘĂ ȘI MAI EVIDENTĂ A REALIZATO LA ACEA FAZĂ MARELE MARBITRU(NU-I SPUN NUMELE DIN RESPECT)-PORTARUL A ÎNCĂLCAT, LA ACEA FAZĂ , ÎN MOD FLAGRANT REGULAMENTUL, APĂRÂND LA APROAPE DOI METRI DE LINIA PORȚII. ÎN ACEST CAZ LOVITURA TREBUIA RELUATĂ, CEEA CE NU A FĂCUT ARBITRUL ÎNTÂLNIRII. A DÂNSULUI A FOST GREȘEALA ȘI MAI MARE, DEOARECE NU A ȘTIUT ACEST ASPECT PRIVIND REGULA LOVITURII DE LA 11 M.

ge3orge3
ge3orge3  •  15 Decembrie 2018, 09:11
Postat de lobbyone pe 14 Decembrie 2018, 14:07

Cum sa nu ne aducem aminte ? Probabil cel mai pe fata blat din liga 1 in ultimii 10 ani (mai mare si ca astra-fcsb 3-4).Calintaru merita cel putin 2 ani suspendat din fotbal.

dinamo pt ce blat a fost suspendata pt 2 ani ( cel putin ) consecutiv in play out ?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 Decembrie 2018, 20:22

Doar unul din zecile de meciuri rusinoase avute de fcsb.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează