FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEMITERE

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”

Unirea Dej l-a demis pe Dacian Nastai  / Sursă foto: Facebook
Unirea Dej l-a demis pe Dacian Nastai / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 10:25 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 11:07

Divizionara secundă Unirea Dej, una dintre formațiile care înregistrează un regres semnificativ în acest sezon, trece printr-un punct critic: șefii l-au concediat pe antrenorul Dacian Nastai, iar în interiorul clubului se desfășoară importante „mișcări tectonice”. 

Dintr-o formație solidă de play-off, cum devenise sub comanda lui Dragoș Militaru, Unirea Dej a ajuns una dintre cele mai slabe echipe din eșalonul secund, aflată acum pe locul 18 în Liga 2!

Conducerea clubului a intrat în panică și a trecut la măsuri dure: l-a demis pe antrenorul Dacian Nastai, contestat dur de suporteri. 

Aici nu mai stai! Dacian Nastai a fost „sacrificat”

Tehnicianul instalat în iunie a avut un parcurs dezamăgitor, doar două victorii în primele nouă runde, iar oamenii din conducere n-au mai stat pe gânduri și i-au desfăcut contractul fostului „principal” de la Unirea Constanța sau Sportul Șimleul Silvaniei.

Până la numirea unui înlocuitor, „secundul” Eusebio Șuvagău se va ocupa de pregătirea echipei.

Dacian Nastai, dat afară de la Unirea Dej

„În urma unei întâlniri a Comitetului Director, FC Unirea Dej a decis să-l elibereze pe Dacian Nastai din funcția de antrenor principal al primei echipe. Îi mulțumim lui Dacian Nastai pentru perioada petrecută la Dej și îi urăm mult succes în continuare! 

Antrenorul secund Eusebio Șuvagău va asigura perioada de interimat”, a anunțat clubul din Dej în dimineața zilei de miercuri. 

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”
Dacian Nastai a fost concediat / Sursă foto: Facebook@ Unirea Dej

Pleacă și președintele

Asta nu e tot! Se pare că Unirea Dej va rămâne în scurt timp și fără Gabriel Magdaș, președintele executiv al echipei, notează Liga2.ro. Acesta și-ar fi înaintat demisia încă de săptămâna trecută, contractul său urmând oricum să expire la jumătatea lunii, pe 15 octombrie.

Proteste ale fanilor

Suporterii Unirii Dej din Brigada Someșeană au protestat vehement în ultima vreme, prin comentarii și postări pe rețelele de socializare, dar și la stadion, unde au cerut demisia lui Nastai și revenirea lui Militaru.

În tribunele Municipalului din Dej la meciul cu Unirea Slobozia, 0-0 în etapa #7, a apărut la începutul partidei un mesaj pentru conducerea Unirii: „Dacă ne vreți alături de voi / Aduceți-l pe Dragoș înapoi!!!”, cu referire la fostul antrenor al ardelenilor, Dragoș Militaru, acum liber de contract.

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”

În repriza secundă, fanii din Brigada Someșeană au afișat un alt banner, de data aceasta direcționat către actualul tehnician al grupării, Dacian Nastai: „Antrenor fără nicio realizare / Demisia o așteptăm cu nerăbdare”.

Haos la clubul din Liga 2! Antrenorul a fost dat afară, urmează să plece și președintele: „A fost eliberat din funcție”

Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița nu au drept de promovare în Liga 1, fiind cluburi de drept public.

Citește și alte știri din Liga 2:

EXCLUSIV Cum s-a transformat marea surpriză din Liga 2 » Căpitanul dezvăluie: „În vară, mai eram 5 jucători. Multă lume nu ne bagă în seamă”

„Geană” și-a făcut un contract „beton”: „Nu-mi permit să-l dau afară, mi s-ar găuri buzunarele!”

FC Argeș a anunțat „secundul” lui Eugen Neagoe, după ce „prima opțiune a refuzat oferta” » A lucrat cu Șumudică și a studiat lângă Michel Salgado

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
adrian.7
adrian.7  •  11 Octombrie 2023, 20:11

Citând GSP cupă un interviu cu Militaru:„Am plecat de la Dej la Chindia pentru că primarul mi-a spus clar că nu mai sunt bani”.

GigelPurcel
GigelPurcel  •  11 Octombrie 2023, 13:11

In proportie de 99% Militaru s-a intors la Unirea Dej

Razvan
Razvan  •  11 Octombrie 2023, 12:08

Antrenoru vechi trebuie adus, dar sa i dai si salar, nu numai promisiuni, a aratat ca i capabil, si vre o jumate de echipa cu jucatori capabili de div. B, asta iara cere bani. Daca nu deju dispare

Vezi toate comentariile (6)
Comentează