FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

Ionuț Popa nu renunță după înfrângerea cu Aerostar: "Putem face o echipă bună"

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 22:25

UTA a cedat la Bacău, 0-1 cu Aerostar, și gruparea antrenată de Ionuț Popa se menține departe de locurile fruntașe ale clasamentului.

”Eu aș vrea să rămân în continuare la Arad pentru că sunt convins că putem face o echipă competitivă. Ne vedem puși însă în situații delicate, în special în meciurile de pe teren propriu unde sinteticul nu ne ajută deloc ca și gazde.

Aici la Arad a fost în regulă doar pe vremea comuniștilor, mergea bine fabrica UTA, mai un prosop, mai un halat, era totul în regulă. Din vara viitoare, sperăm pe noul stadion, și cu un lot mai bine conturat, am avea un alt cadru fotbalistic.

Acum este greu la Arad, antrenorii sunt neplătiți din aprilie iar jucătorii de două trei luni”, a declarat Ionuț Popa la Sport Total FM.

Arădenii încheie etapa care urmează în Liga 2 Casa Pariurilor în meciul de pe teren propriu cu FC Argeș programat duminică, de la ora 13.00.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează