FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL - ARGEȘ 1-2

Petrolul - Argeș 1-2. Costel Enache a anunțat despărțirea de ploieșteni: „Categoric nu mai rămân! Avem în limba română un termen...”

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 20:40 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 01:41

Petrolul a pierdut cu FC Argeș, scor 1-2, și nu mai are nicio șansă la promovarea în Liga 1. Antrenorul Costel Enache (47 de ani) a anunțat că nu va mai continua pe banca ploieștenilor în sezonul viitor. 

„Suporterii au tot dreptul să fie supărați. Eu sunt cel mai trist, sunt pur și simplu dărâmat. Am crezut în totalitate în acest obiectiv, în promovare. Aveam nevoie de spirit și de suporteri pentru asta. Toți cei care au câștigat au făcut-o în deplasare. Lucrul ăsta e un semn de întrebare. Nouă chiar ne-au lipsit fanii.

Categoric nu mai rămân. Așa a fost și contractul semnat în iarnă. E absolut normal să plătesc cumva. Avem în limba română un termen pe care îl folosim foarte des, spunem că ne asumăm lucrurile, dar niciodată nu facem asta. Eu îmi asum acum”, a declarat Costel Enache la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Clasament play-off Liga 2:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Turris - CS Mioveni 0-1. Claudiu Niculescu îndeamnă la prudență, iar Lincar a făcut din nou spectacol: „Ce vreți să vă spun?!”

EXCLUSIV Fanii Rapidului forțează legea » Ce vor face la meciul decisiv din Liga 2

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
149517776804588
Gica Gica  •  29 Iulie 2020, 00:49

E un gest de apreciat, de onoare aceasta demisie! E greu, e foarte strans. cred ca in final clasamentul va arata asa: varianta 1: LOC. 1-2 . UTA -30 p. LOC. 1-2. Mioveni-30 p. LOC.3. FC ARGES =27 p. LOC.4. Turris-26 p. LOC. 5. Rapid-25 p. LOC. 6. Petrolul - 22 p. Intrebarea e daca UTA si MIOVENI fac 30 p. , cine temina pe primul loc? asteptam si alte variante ! important e sa se joace pe teren ca si Liga 1 in care cred ca Dinamo retrogradeaza din pacate. PAncu aici nu ai dreptate, daca nu prinde Rapid loc 2 sau 3 , macar barajul consider ca esti principalul vinovat!nu se poate sa zici ca nu esti implicat in play out cand ai fost antrenor , ai adus jucatori, si acum esti manager sau presedinte, nu stiu exact ce functie ai, dar ai!bine ar fi sa joace macar barajul cu Dinamo sau cu Poli Iasi dar e tare greu. Imi pare rau!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează