FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA #12

LIGA 2, etapa #12 » Dezastru la Petrolul! „Lupii galbeni”, umiliți de locul 20! Cum arată clasamentul ACUM

Petrolul - Aerostar Bacău // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti
Petrolul - Aerostar Bacău // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 16:20 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 21:46

Petrolul a suferit o înfrângere usturătoare în meciul cu Aerostar Bacău, scor 1-4. Două meciuri, amânate din cauza COVID-19, rămân de jucat în etapa #12 a Ligii 2.

Vezi AICI programul etapei #12 din Liga 2

  • Partida Dunărea Călărași – Turris a fost amânată din cauza focarului de coronavirus de la formația din Tr. Măgurele;
  • Meciul Partida Ripensia - CS Mioveni s-a amânat, după ce gazdele au anunțat 9 cazuri de COVID-19.

Petrolul - Aerostar Bacău 1-4

Într-un meci jucat la Mogoșoaia, Petrolul a ratat șansa de a urca pe primele locuri în eșalonul secund. Trupa lui Viorel Moldovan a fost umilită de Aerostar, echipa de pe locul 20, care a înscris de 4 ori în poarta lui Kitanov! Golurile au fost reușite de Popescu, Vraciu, Ilie și Zaharia, primul - al lui Patrick Popescu - fiind cel mai frumos.

Băcăuanii au profitat și de eliminarea lui Andrei Răuță, căpitanul ploieștenilor, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 40.

O seară ghinionistă, nefavorabilă nouă din toate punctele de vedere. Am început meciul bine, am avut 30 de minute extraordinare, ne-am creat ocazii pe care nu am reușit să le fructificăm. Prima dată când adversarii au trecut mijlocul terenului am oferit faza fixă din care au reușit să înscrie. Ne-am destabilizat dar am avut intenția de a merge peste adversar să marcăm. Nu am reușit, apoi a venit acțiunea lui Aerostar cu penalty și eliminarea fundașului central și era clar că va fi foarte complicat. Dacă marcam și noi penalty-ul înainte de pauză, poate altfel stăteau lucrurile. Trebuia să jucăm și să încercăm să remontăm rezultatul. Am avut acea bară la 2-0, avem și ghinion, noi nu dăm gol și imediat după adversarul face 3-0. 

O seară tristă, dar ce putem face în momentul de față? Am pierdut. Am văzut dorință din partea băieților, dar greu când joci în inferioritate numerică și nu ai eficiență în fața porții. Chiar și în a doua parte, în inferioritate numerică, ne-am dus peste adversar. Am avut ocazii, să vedem ce e de făcut în continuare. Lupta pentru playoff este încinsă, sunt tot felul de surprize. Se va juca până la capăt - Viorel Moldovan, antrenor Petrolul

Clasament Liga 2:

Final » Rapid - Farul 2-1

După patru înfrângeri consecutive, Rapid a reușit să câștige cele trei puncte în meciul cu Farul Constanța (2-1). Giuleștenii au început în forță repriza secundă și au deschis scorul în minutul 58, după un penalty transformat de Cătălin Hlistei. Constănțenii au rămas în inferioritate numerică la acea fază, Robert Băjan fiind eliminat pentru faultul în propriul careu. Chiar și în „10”, constănțenii au egalat prin Măzărache, în minutul 76. Antonio Sefer a stabilit însă scorul final șase minute mai târziu cu un șut din afara careului. În acest moment, Rapid se află pe locul 11 în clasamentul eșalonului secund, la un punct distanță de locurile de play-off. 

Final » Csikszereda - Chiajna 1-0

Final » U Craiova 1948 - Gloria Buzău 1-1

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 au intrat pe teren cu un mesaj de susținere pentru patronul echipei Adrian Mititelu, condamnat 3 ani la închisoare în urmă cu 10 zile: „Nea Adi, fii tare, luptăm pentru promovare!”. După două egaluri consecutive, FC U Craiova 1948 nu a reușit să o învingă nici pe Gloria Buzău, remizând 1-1. În meciul disputat la Drobeta Turnu Severin, scorul a fost deschis în minutul 72 de Diallo, care a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Egalarea pe tabela de marcaj a fost adusă de Constantin Stoica, cel care a marcat cu un șut superb plasat sub bara porții adolescentului Popa, care s-a poziționat greșit. Ilie Stan a dansat pe margine la golul egalizator, cel care duce echipa lui pe poziția a zecea în clasamentul eșalonului secund. FC U Craiova 1948 a terminat meciul și cu un om mai puțin, Ciolacu fiind eliminat în prelungiri, dar rămâne pe primul loc în clasamentul Ligii 2, cu 23 de puncte în 11 partide.

Echipe de start:

FC U Craiova 1948): R. Popa - Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert - Dr. Albu - Negru, Anghelina, Baeten, Răducanu - Cl. Bălan 
Antrenor: Dan Vasilică

Gloria Buzău: Stoian - Pîrvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea – Balgiu – Ciobanu, Tucaliuc, Pațurcă - Chică, Roșă 
Antrenor: Ilie Stan

Patru meciuri din etapa a 12-a din Liga 2 s-au jucat sâmbătă. CSM Reșița a produs surpriza și a învins-o pe U Cluj, scor 2-1. 

U Cluj, locul 6, s-ar fi putut apropia de liderul U Craiova 1948, dar a cedat surprinzător în deplasarea de la Reșița. „Șepcile roșii” au pierdut cu 1-2 în fața echipei lui Alin Minteuan, după o prestație dezamăgitoare.

Viitorul Pandurii Tg. Jiu și Pandurii au făcut spectacol în derby-ul local.  Gazdele au avut 3-0 în minutul 32, dar a fost egalate. Viitorul a dat lovitura în ultimul minut, marcând golul victoriei chiar înainte de final. 

Final » CSM Reșița - U Cluj 2-1

  • Au marcat: Adrian Ilie 16, Danci 74 / Al. Pop '85

Final » CSM Slatina - Metaloglobus 1-0

  • A marcat: C. Doman 69

FINAL » Viitorul Tg. Jiu - Pandurii 4-3

  • Au marcat: Paraschiv 8, 32, Bădăuță 12, D. Buia 90+3 / Acosta 43, Vaida 64, Dodoi 71

FINAL » Comuna Recea - Unirea Slobozia 2-0

  • Au marcat: Vasalie 24, Luboyka 75 

VIDEO Erik Lincar, declarație de dragoste pentru Rapid: „Mi-aș dori să antrenez acolo, cândva”

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Noi dezvăluiri despre blaturile incredibile din Liga 2: „Mi se pusese o pecete că am participat direct la trucarea meciurilor. Să răspundă cine-a făcut nenorociri!”

EXCLUSIV Jucători „blatiști” din Liga 2, amenințați cu moartea pe Telegram: „Bag baioneta în tine, mă duc la pușcărie!” » Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de trucare de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  17 Noiembrie 2020, 23:29
Postat de Razvan Mihailescu pe 16 Noiembrie 2020, 21:56

Moldovan băiat simpatic și de gașca, nimic de zis, dar ca și antrenor cam scârțâie, pe unde a fost nu prea a făcut treaba ca lumea. Petrolul sta mai bine și cu banii și ca lot fata de U cluj, dar ii pe nicăieri a joc și puncte. Cu un Petrescu la echipa ar intra sigur. Decât sa tot ratezi promovări și bani aiurea ani la rand, mai bine dai o data mult da știi o treaba. Părerea mea

Costobocul ciuruit.

remarque
remarque  •  17 Noiembrie 2020, 09:35
Postat de dodo001 pe 15 Noiembrie 2020, 11:05

Alin Minteuan pe unde ii prinde pe cei de la U Cluj, îi bate de fiecare dată. E clar ca Alin e ambitios si mare lucru daca nu vedem Resita in primele 6 echipe la finalul campionatului regulat.

:)))))) foarte bine ca e ambitios. Sa vedem daca ajunge si antrenor in prima liga. La fotbal e ca la orice joc, uneori pierzi, alteori castigi. Doar ca nu e totul despre victorie. Si nici despre bani. Ii dorim succes lui Alin Minteuan.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  16 Noiembrie 2020, 21:56

Moldovan băiat simpatic și de gașca, nimic de zis, dar ca și antrenor cam scârțâie, pe unde a fost nu prea a făcut treaba ca lumea. Petrolul sta mai bine și cu banii și ca lot fata de U cluj, dar ii pe nicăieri a joc și puncte. Cu un Petrescu la echipa ar intra sigur. Decât sa tot ratezi promovări și bani aiurea ani la rand, mai bine dai o data mult da știi o treaba. Părerea mea

Vezi toate comentariile (30)
Comentează