FOTBAL  »  LIGA 2  »  ETAPA 31

LIGA 2, ETAPA 31 // Chindia s-a încurcat, Clinceni și Snagov și-au câștigat meciurile » Vezi AICI rezultatele + clasamentul

FOTO: Facebook FC Farul Constanta
FOTO: Facebook FC Farul Constanta

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 18:05

Azi s-au jucat 8 meciuri din etapa cu numărul 31 din Liga 2.

Liderul Academia Clinceni merge „ceas”, câștigând duelul cu Metaloglobus la limită, 1-0. Aceste 3 puncte duc echipa lui Ilie Poenaru la 6 puncte peste locul 2, după ce Chindia s-a încurcat la Arad cu UTA, 2-2.

În ultimul meci al zilei Politehnica Timișoara s-a impus în fața Ripensiei Timișoara, scor 1-0.

Cel mai spectaculos meci a avut loc la Snagov, unde formația lui Eugen Trică era condusă în minutul 60 cu 2-0, dar a revenit și a câștigat cu Pandurii, 3-2. Toate cele trei reușite ale ilfovenilor au purtat semnătura ex-rapidistului Alexandru Ioniță I (29 de ani), care a ajuns la cota 9 în actuala stagiune. 

Farul a câștigat și ea cu Aerostar și face un pas important spre salvarea de la retrogradare. Echipa lui Petre Grigoraș a fost condusă la pauză, 0-1, dar reușitele lui Tudor Moldovan (54) și Georgian Păun în al 6-lea minut de prelungire aduc formația constănțeană pe locul 12.

Chindia a făcut un pas greșit, doar egal la Arad, 2-2 cu UTA. Formația lui Viorel Moldovan dă astfel șansa celor de la U Cluj să se apropie la doar un punct.

Politehnica Timișoara s-a impus la limită în derby-ul cu Ripensia Timișoara, scor 0-1. Golul victorie a venit abia în minutul 90+1 al partidei, prin jucătorul Alin Ignea.

UTA Arad - Chindia Târgoviște 2-2

Au marcat: El Hasni 42, P. Copaci 66 / L. Mihai 64, M. Leca 80

Vezi AICI statistici de la meci

Academica Clinceni - Metaloglobus 1-0

A marcat: Buziuc 73

Vezi AICI statistici de la meci

CS Balotești - Luceafărul Oradea 0-0

Vezi AICI statistici de la meci

Daco-Getica București - FC Argeș Pitești 1-0

A marcat: M. Stancu 26

Vezi AICI statistici de la meci

Farul Constanţa - Aerostar Bacău 2-1

Au marcat: T. Moldovan 54, Păun 90+6 / Vraciu 41

Vezi AICI statistici de la meci

Poli Timișoara - Energeticianul 1-1

Au marcat: Golda 52 / V. Tudorache 34

Vezi AICI statistici de la meci

Sportul Snagov - Pandurii Tg. Jiu 3-2 

Au marcat: Al. Ioniță I 64, 86, 88 / Tudoran 45+2, D. Ciobanu 52

Vezi AICI statistici de la meci

Ripensia Timișoara - ASU Poli Timișoara 0-1

A marcat: Ignea 90 

Vezi AICI statistici de la meci

Mai sunt de jucat:

Duminică, 11:30 Brăila - U Cluj
Marți, 19:30 Mioveni - Petrolul

Clasament Liga 2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
mandpv964
mandpv964  •  20 Aprilie 2019, 21:25
Postat de reteleanu pe 20 Aprilie 2019, 18:43

"U" Cluj este cea mai valoroasa marca fotbalistica romaneasca. si cu asta am inchis subiectul

Hai sa fim seriosi, U Cluj n - a castigat nimic, niciodata. E de - nteles ca esti suporter, adica o sapca rosie, dar.....

arch_enemy_fcsb
arch_enemy_fcsb  •  20 Aprilie 2019, 13:27
Postat de steauacampioana1 pe 20 Aprilie 2019, 13:07

sincer,blatistii aia de la clona lui u cluj sunt ajutati de arbitrii si de stat. pai aia s-au desfiintat ,au intrat efectiv in faliment si au disparut,acuma ce vezi acolo este o clona blatista. pai aia la un moment dat nu aveau nicio sansa la promovare,dupa,brusc snagovul a pierdut inexplicabil aproape tot. macar clinceniul si-a facut treaba si este ca si promovata. acuma sa ajungi sa iti pui sperantele in chindia pentru locul 2,este foarte riscant aia sunt maxim de locul 3. de aia imi este frica sa nu termine cumva pe 2 blatistii de la u cluj. si cand vad ca maine blatistii de la u cluj joaca cu ultimul loc din clasament imi si vine rau. inca 3 puncte furate. chindia are meci greu cu uta si este nevoita sa bata pentru a spera la locul 2.

Arbitriiiiiiii bravo randoame , tu esti prostalaul ala care zicea ca armata romana este o societate pe actiuni ?? Iar gigi becali actionar majoritar =))))) tu erai sau erai cu contul iosif ??

steauacampioana1
steauacampioana1  •  20 Aprilie 2019, 13:02
Postat de dinamo_fan pe 20 Aprilie 2019, 12:48

alt articol, acelasi prost. s-a dat Snagovul la o parte ? uite ca au revenit in 3 minute si au intors scorul 3-2 ! prostovane, mergi la scoala. du-te si sambata ca ai mult de recuperat. poate poate iti mai da o sansa in viata.

se vede ca esti suporterul lui vitan barzesti aka echipa lui negoitza din liga 1 si esti prost de buu88bui. ce legatura are ce am spus eu cu faptul ca a batut astazi snagov? snagovul in ultimele 5 etape a facut fix 2 punctulete,iar inainte castiga tot pe banda. fix de atunci cnad u cluj incepea sa castige pe banda rulanta meciurile(si evident ca si u cluj a mai pierdut de atunci un meci doua). dar ce am spus eu este perfect adevarat. pai la ce lot si echipe au,clincei,snagov si chindia ar trebui sa termine in primele 3 locuri fara mare bataie de cap. nu conteaza ordinea,dar chindia,snagov si clinceni nu au voie sa lipseasca de pe podium.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează