FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII

VIDEO „Hei, hei, Pandurii!” » Imagini tari din Liga 2: gorjenii n-au scăpat încă de retrogradare, dar s-au bucurat în vestiar ca și cum ar fi promovat! :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 18:39

Pandurii Târgu Jiu a câștigat azi meciul cu Energeticianul, scor 2-1, în etapa cu numărul 36 din Liga 2, și a scăpat, cel puțin pentru moment, de zona roșie a clasamentului, cu două etape înainte de finalul sezonului. 

Deși lupta pentru salvarea de la retrogradare nu este încă terminată, jucătorii lui Adrian Bogoi au sărbătorit în vestiar ca și cum ar fi promovat în Liga I.

Bucuria a fost imensă, pentru că Pandurii a urcat peste Energeticianul în clasament și a ieșit din zona retrogradabilă. Totuși, cele două formații sunt despărțite de numai două puncte.

„Hei, hei, Pandurii!” s-a auzit puternic din vestiarul gorjenilor, la finalul partidei cu Energeticianul. Aceștia au obținut victoria printr-un gol al lui Dodoi, marcat în minutul 87.

 

VIDEO „Hei, hei, Pandurii!” » Gorjenii n-au scăpat încă de retrogradare, dar au făcut show în vestiar! ➡️ http://bit.ly/2LTq6WI

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 19 mai 2019

Gorjenii mai au însă de disputat două meciuri, unul acasă cu ASU Politehnica Timișoara și altul în deplasare, cu U Cluj.

Patru echipe au retrogradat deja matematic: Dacia Unirea Brăila, CS Balotești, ACS Poli Timișoara și Aerostar Bacău.

A cincea se va decide, cel mai probabil, între Energeticianul (locul 16, 39 puncte), Pandurii Târgu Jiu (locul 15, 41 puncte), Farul Constanța (locul 14, 43 puncte) și Daco-Getica București (locul 13, 43 puncte).

Vezi și:

VIDEO Chindia Târgoviște și Academica Clinceni și-au asigurat prezența la baraj + Aerostar Bacău, a patra echipă retrogradată în L3

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  19 Mai 2019, 22:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  19 Mai 2019, 20:32

Asa, si n-au voie sa se bucure? Sau trebuie sa-i ceara voie lui Becali al vostru pentru asta?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează