FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Uitat de Steaua! Numele imens din istoria clubului, ignorat: „Nu mi-au dat un telefon!”

Stadionul Ghencea, la CSA Steaua - Csikszereda
Stadionul Ghencea, la CSA Steaua - Csikszereda

Articol de , , - Publicat sambata, 07 august 2021 13:22 / Actualizat sambata, 07 august 2021 13:37

Nu doar Helmut Duckadam, care i-a criticat pe șefii CSA Steaua fiindcă n-a fost invitat la meciul de miercuri, a fost ignorat de conducerea clubului Armatei. La fel și Liță Dumitru (71 de ani).

Dintre marii foști fotbaliști ai grupării din Ghencea, Liță Dumitru a fost și el ocolit atunci când s-a inaugurat stadionul, în urmă cu o lună. 

Liță Dumitru, uitat de CSA Steaua: „Am fost surprins, dezamăgit”

„Am fost surprins și dezamăgit. Nu mi-a dat nimeni vreun telefon ca să fiu invitat. Mi-aduc aminte că în 1974, când a fost inaugurat vechiul Ghencea, eram foarte bolnav, aveam febră mare, eram în spital, dar chiar și așa, a venit generalul care se ocupa atunci de Steaua și mi-a zis că nu am cum să lipsesc tocmai eu, că lumea vrea să mă vadă. Și am mers să joc în acel amical cu OFK Beograd. 

Acum, poate s-au gândit că fiind în Statele Unite n-aș fi participat, dar dacă m-ar fi invitat aș fi venit pentru a fi și eu prezent la debutul acestui stadion fantastic. Am rămas cu un gust amar”, a declarat Liță la Telekom Sport. 

Dumitru, astăzi în vârstă de 71 de ani, a jucat la Steaua vreme de 8 ani, între 1972 și 1980, perioadă în care a câștigat 4 trofee, dintre care două au fost titluri de campion. A fost declarat în două rânduri cel mai bun fotbalist al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, în 1973 și 1975, când i-a devansat, printre alții, pe Dobrin, Dumitrache, Iordănescu, Cornel Dinu, Mircea Lucescu.

Uitat de Steaua! Numele imens din istoria clubului, ignorat: „Nu mi-au dat un telefon!”
Liță Dumitru, în 2019, la GSP Live

Helmut Duckadam, supărat pe conducerea Stelei

În urmă cu câteva zile, Helmut Duckadam s-a declarat nemulțumit după ce nu a fost invitat la meciul de debut al Stelei în Liga 2 și încă nu a primit medalia de la inaugurarea stadionului.

„N-am niciun sentiment, sunt puțin bulversat. A trecut o lună de la festivitatea cu 35 de ani de la Sevilla, nici până acum n-am primit medalia. A zis Ogăraru că o să le primim noi. Seriozitatea a rămas la fel ca acum 35 de ani. Am rămas dezamăgit.

Dă-ne, domnule, medalia aia dacă tot ne-ai promis. Cum să mă duc la meci dacă n-am primit invitație? N-am văzut loja foștilor jucători. Multe s-au spus! Nici la inaugurarea n-am stat la lojă, am stat la Tribuna 0. Nu știu cine a fost la lojă”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Citește mai multe știri despre Steaua:

Performanță după doar o etapă » CSA Steaua e peste Dinamo în Top 10 prezențe pe stadion

Csikszereda, comunicat dur după derapajele xenofobe din Ghencea: „Șocant ce au făcut ultrașii clubului sponsorizat și din banii noștri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  08 August 2021, 08:49

N-am nicio treaba cu disputa steaua fcsb, si-mi cer scuze ca postez pe un articol care nu are legatura cu frana, da' io nu-nteleg "legendele" astea. Practic cersesc mocangeli ca ultimii boschetari; ia-ti, bai, "legendo", bilet, daca vrei sa vezi meciul pe stadion, iar daca n-ai coloana vertebrala, urmeaza exemplele lui Lutu si Duckadam si culege firimiturile de pe podeaua "palatului". Penibil.

120962699544853
Constantin Dimulescu  •  08 August 2021, 07:16

Lita Dumitru a fost cel mai mare fotbalist pe care l-am vazut in tricoul Stelei.Va spune asta un oltean,suporter al U Craiova,care i-a vazut cam pe toti,incepand de prin 1973...Au fost multi fotbalisti buni in loturile Stelei (M Raducanu avea un dribling fantastic),dar Lita facea cam tot jocul Stelei si de la el venea intotdeauna pericolul cel mai mare.Respect,Lita Dumitru!Daca ai tai nu te respecta,macar te respecta adversarii!

mordi
mordi  •  08 August 2021, 00:02
Postat de 1947forumer pe 07 August 2021, 23:44

Un blatist, a facut numele Stelei de rusine prin meciurile pe care le-a vandut, inclusiv o finala de Cupa Romaniei! Ce sa caute la o sarbatoare a Stelei?!

Tu cam ai dreptate, dar tot puteau sa-l cheme, a fost mare jucator, totusi.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează