FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALOGLOBUS - U CLUJ 0-1

Metaloglobus - U Cluj 0-1 // VIDEO O nouă victorie pentru ”U” Cluj » Bogdan Lobonț a fost prezent la meciul ardelenilor

Foto: telekomsport.ro
Foto: telekomsport.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 13:14

Universitatea Cluj s-a impus cu scorul de 1-0, pe terenul formației Metaloglobus București, în etapa a 20 a ligii secunde.

Vezi AICI VIDEO  de la meci!

În minutul 62, Hațiegan i-a pasat perfect lui Gavra, iar golgheterul Universității a avut timp să preia mingea, după care l-a învins pe portarul gazdelor.

Final de meci a fost periculos pentru Universitatea. Dur-Bozoancă a salvat-o în două rânduri! Prima dată a respins în faţă lovitura de cap a lui Herea de la 8 metri, iar apoi a întins braţul şi a blocaş şutul violent din 4 metri al lui Albert.

La partidă au asistat Ioan Ovidiu Sabău, managerul sportiv al clujenilor, şi Bogdan Lobonţ. Fostul portar al naţionalei a monitorizat jucătorii pe care îi va antrena din această iarnă.

În urma acestei victorii, Universitatea Cluj se află pe locul 4 în clasamentul din Liga a II-a, cu 41 de puncte, în timp ce Metaloglobus este pe locul 15, cu doar 21 de puncte.

”U” venea după o victorie la scor obţinută la Târgu Jiu, 5-1 cu Pandurii, în timp ce gazdele de azi au pierdut la mijlocul săptămânii tot pe teren propriu, 0-1 cu ASU Politehnica.

Stadion: Metaloglobus (Bucureşti)
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); Asistenţi: Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu (Craiova); Rezervă: Eduard Ioniţă (Galaţi); Observatori: Victor Stănişteanu (Buzău) şi Dumitru Crăciun (Berceni - Ilfov)

Metaloglobus: Geantă - Buzea, Panait (Vlad 83'), Caramalău (cpt.) - Costache, Mino Sota, Andrei (Ghenovici 66'), Sava - Nicolae, Ov. Herea, Potecea (Albert 75')
Rezerve: Anca Trip - Culda, Sane, Riza
Antrenor: Cristian Popovici

"U" Cluj: Dur-Bozoancă - Cordoş, Abrudan, Berci - Coman, Giurgiu, Sepsi, Taub - Haţiegan, Gavra (Coman 85'), Goga (cpt./ Florescu 77')
Rezerve: Dinu - Căpuşă, Twumasi, Ursu, Hordouan
Antrenor: Mircea Cojocaru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează