FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI

MM Stoica a numit cel mai bun jucător din Liga 2: „Nici măcar nu îl știam. A jucat la nivel de divizii inferioare în Austria”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 12:45 / Actualizat marti, 02 mai 2023 13:31

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al celor de la FCSB, consideră că Alin Roman (29 de ani), mijlocașul ofensiv al Politehnicii Iași, este cel mai bun jucător din Liga 2. 

Oficialul roș-albaștrilor a spus că fotbalistul grupării moldovene este unul necunoscut în fotbalul românesc, acesta evoluând mai multe sezoane în eșaloanele inferioare ale fotbalului austriac. 

Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”
FCSB
Gigi Becali, anunț despre vânzarea FCSB: „Negociez acum cu un client român! Dacă luăm campionatul, cer 40 de milioane”

Mihai Stoica, despre Alin Roman, fotbalistul lui Poli Iași: „E cel mai bun jucător din Liga 2”

„Cel mai bun jucător din Liga 2 este Alin Roman, de la Poli Iaşi, care a jucat la nivel de divizii inferioare în Austria. Nici măcar nu îl ştiam, e născut în 1994 şi noi nu îl ştiam.

MM Stoica a numit cel mai bun jucător din Liga 2: „Nici măcar nu îl știam. A jucat la nivel de divizii inferioare în Austria”
Alin Roman (dreapta), în timpul meciului Dinamo - Poli Iași. Sursă foto: Facebook @FC Politehnica Iași

Adică nivelul de acum de la Liga 2 chiar este sub cel de acum câțiva ani. Doar că ce am văzut în Liga 2 nu am văzut niciodată, goluri extraordinar de spectaculoase, meciuri frumoase, chiar dacă nivelul e unul slab. 

La Galați se umple stadionul, la fel la Iași. Dar, în afară de echipele astea, restul au fost foarte slabe, nu au dat competiţie. 

Uite Buzău (n.r.- Gloria Buzău), care nu joacă mare lucru, deşi are ceva jucători în componenţă, a pierdut un singur meci acasă, cu Chiajna (n.r. 0-1, pe 25 noiembrie 2022)”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. 

În carieră, Alin Roman a mai evoluat la Avicola Buziaș, FC Maramureș, Dinamo, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara, Metalul Reșița, FC Caransebeș, UTA Arad, Național Sebiș, Bad Goisern, Union Vöcklamarkt, Stadl-Paura, Vorwärts Steyr și SKU Amstetten. 

La Poli Iași, Alin Roman a ajuns în august 2022, reușind să bifeze 22 de meciuri și să marcheze 4 goluri pentru formația moldoveană în această stagiune. Și-a mai trecut în cont și 4 pase decisive. 

Citește și: 

Curg ofertele pentru Thomas Neubert » Germanul a refuzat propunerea lui Gigi Becali și este dorit de Cosmin Moți la campioana Bulgariei

Ovidiu Burcă, după remiza cu Buzău: „Am dat dovadă de mare caracter”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  02 Mai 2023, 20:01

Alin Roman a fost component al nationalei de juniori nascuti 1994. Dar era micuț si nu suscita interes pentru ,,cunoscatori"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează