FOTBAL  »  LIGA 2  »  CLASAMENT

Oficialii lui U Cluj fac clasamentul Ligii a 2-a! Surpriză: liderul la zi nu e luat în calcul

Articol de - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 17:42

Universitatea Cluj a trecut clar în etapa intermediară de miercuri, 5-1, de Pandurii Târgu Jiu, și ”șepcile roșii” au mai făcut un pas important către locurile promovabile.

Clujenii tratează cu toată responsabilitatea și primul joc din retur și au ajuns de la Târgu Jiu la Izvorani unde pregătesc disputa cu Metaloglobus care are loc duminică pe terenul sintetic din Pantelimon.

"O victorie logică a echipei noastre care s-a mobilizat la maxim după semieșecul cu Balotești. Am făcut un joc bun, cu multe goluri, la capătul căruia ne-am apropiat de podium.

Eu cred că trei echipe pot ține trena în retur în lupta pentru promovare, Universitatea Cluj urmând să lupte, în opinia mea, cu Petrolul și Chindia. Celelalte grupări aflate acum în plutonul fruntaș cred că vor pierde, treptat, teren (n.r. Snagov, Clinceni, FC Argeș)", a apreciat Ioan Ovidiu Sabău la Sport Total FM.

Citește și:

Sportul Snagov câștigă pe final cu FC Argeș și revine pe primul loc » Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează