FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Oprița vrea ca Sir Alex Ferguson: „Să câștig trofee, să merg în Europa”

Daniel Oprița, la răscruce de drumuri
Daniel Oprița, la răscruce de drumuri

Articol de - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 17:16 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 19:07

Daniel Oprița a revenit la sentimente mai bune și visează să rămână cât mai mult timp pe banca Stelei, să promoveze, să câștige trofee și să participe în cupele europene, asemenea celebrului Sir Alex Ferguson la Manchester United.

Antrenorul Daniel Oprița mai are contract cu CSA Steaua până-n vară. Deși e dispus să facă pasul înapoi oricând, „dacă se dorește altceva”, nu exclude nici să rămână pe termen lung! Ca Sir Alex Ferguson la Manchester United!

Anunț triumfător la CSA Steaua: „Facem SA și ne asociem cu clubul! 99% s-a definitivat, nimeni nu va trece de 5% din acțiuni”
CSA STEAUA
Anunț triumfător la CSA Steaua: „Facem SA și ne asociem cu clubul! 99% s-a definitivat, nimeni nu va trece de 5% din acțiuni”

Daniel Oprița: „Stăm de vorbă, este clar”

„Am spus că o să plec atunci când se termină contractul, în vară. Sau în acest moment, dacă şi cei din club îşi doresc asta. Nu spun 100%, dar dacă se doreşte altceva, stăm de vorbă, este clar.

Sau dacă eu am o ofertă bună, să mă bat pentru ceva şi să am un obiectiv, atunci probabil că… În sezonul acesta chiar nu am mai avut speranţe şi nu am mai crezut nici eu. Voiam să prindem play-off-ul, ca să nu mai fie nici acea presiune mare.

Eu mi-aş dori să rămân aici cât mai mult, să promovez cu echipa. Mă gândeam aşa, să stau cum a stat Ferguson, dacă se poate. Să iau campionate, să merg în cupele europene. Te gândeşti la lucrurile acestea frumoase”, a declarat Opriţa, invitat la podcastul Victory Cup.

Sir Alex Ferguson, 27 de ani și 38 de trofee cu Manchester United

Sir Alex Ferguson, 82 de ani pe 31 decembrie, a stat timp de 27 de ani pe banca lui Manchester United, între 1986 şi 2013. Formație cu care a câștigat nu mai puțin de 38 de trofee.

Daniel Oprița e antrenor la Steaua din 2019, iar în 84 de meciuri are o medie a punctelor de 1,77. Iar în acest campionat, după 15 etape, echipa pe care o pregătește se află pe poziția a 7-a, după 15 etape, la 10 puncte de liderul Șelimbăr.

Ați mai putea citi:

Balonul de săpun

FCSB, negocieri-surpriză cu fotbalistul din Superligă » El e înlocuitorul lui Darius Olaru?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iri_
iri_  •  25 Decembrie 2023, 15:47

Sunt curios in ce domeniu esti tu mai bun ca asta. Pana la urma Oprita, pe langa cele doua promovari care sa zicem ca au fost relativ usoare, in 2 sezoane de liga2 in care se stia ca nu exista drept de promovare, a reusit sa incropeasca de 2 ori doua loturi competitve cu care a obtinut un baraj si un loc de promovare directa.

Nini
Nini  •  24 Decembrie 2023, 20:20

Altul care se crede antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează