FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Petrolul a transferat un fost campion cu Viktoria Plzen!

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 21:34

Petrolul a mutat din nou pe piața transferurilor, chiar înaintea plecării echipei în cantonamentul din Antalya.

Ultimul venit în tabăra galben-albastră este un internațional armean de 28 de ani, Edgar Mekaryan, care a adunat 19 prezențe în echipa națională.

Noul jucător al Petrolului și-a început cariera la Pyunic Erevan și mai evoluat, de-al lungul anilor, la Viktoria Plzen, Ceske Budejovice, Banants Yerevan, Alashkert Yerevan, FC Shirak, Stal Kamianske și Zhetysu, în Kazakhstan.

Noul mijlocaș ofensiv al Petrolului are în CV un titlu cu Plzen, în 2013, și două în Armenia, 2010 și 2014. Mekaryan a semnat un contrat valabil până în vară când se va discuta posibilitatea prelungirii angajamentului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează