FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL

Petrolul și-a dat afară antrenorul interimar! Cine îl va înlocui + Reacție nervoasă: "Trebuie să rupem pisica, nu se mai poate!"

Mugurel Cornățeanu alături de Leo Grozavu
Mugurel Cornățeanu alături de Leo Grozavu

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 15:35

Petrolul Ploiești l-a demis pe antrenorul interimar Octavian Grigore după înfrângerea din deplasarea de la Academica Clinceni, scor 1-2, deși tehnicianul nu pierduse niciun meci până atunci.

Mugurel Cornățeanu va conduce Petrolul în ultimele două etape ale anului, cu Sportul Snagov și CS Balotești. Cornățeanu (46 de ani) a fost secund în acest sezon.

Totodată, site-ul oficial al "găzarilor" anunță că după consumarea ultimului joc din 2018 va avea loc o şedinţă de analiză, în urma căreia se vor trage concluziile primei părţi a sezonului şi se vor lua deciziile ce se impun.

"Nu vreau să se creadă că suntem bătaia de joc a cuiva! Este de neînțeles cum, având totul plătit la zi, un astfel de lot se poate exprima astfel, fără nicio vlagă, fără ambiție! Vă garantez că, imediat după terminarea acestor două etape, vom face o analiză amplă și corectă, factori de decizie care mă sprijină în acest proiect urmând a veni cu soluțiile cele mai bune!

Trebuie să rupem pisica, așa nu se mai poate! Vom aduce oameni noi, în toate planurile, de la jucători și până la cei din birouri! Petrolul trebuie să promoveze, mi-am asumat acest lucru și nu vom face niciun rabat până nu vom reuși, la vară! Nici nu trebuie să vă spun mai multe!", a spus Mădălin Mihailovici, CEO Veolia România, partenerul Petrolului, pentru blogul www.cristian-anghelescu.ro.

5 victorii, un egal și o înfrângere este bilanțul lui Octavian Grigore pe banca Petrolului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1308183692641866
Diana Dim  •  29 Noiembrie 2018, 21:56

Sa-ti asumi raspunderea antrenarii unui lot pe care nu l-ai facut tu este un mare risc. Pentru lotul gresit facut de Grozavu, raspunde acum si Tavi Grigore, desi principalii vinovati sunt aceia care l-au adus pe Grozavu. Ei au patit ceva? Cand aduci un antrenor cu rezultate extrem de modeste cum a avut Grozavu in ultimul an, periclitezi ascensiunea unui club serios pe mai multi ani. Cine raspunde? Tavi Grigore care a format o echipa capabila sa promoveze la rand din liga 4 in liga 2. Da! Este nevoie de o restructurare a lotului, dar facuta sub coordonarea unui antrenor priceput la aceasta intreprindere, ales dupa rezultate si nu dupa cerintele salariale mai mici. Promovarea nu este pierduta inca, dar daca nu ne trezim si nu luam masurile necesare, ar putea deveni un obiectiv ratat. Petrolul, trezeste-te!

st.il.
st.il.  •  29 Noiembrie 2018, 21:17

Bla-bla-bla !...Chestia cu "promovarea" este tare de tot !!!...Hei , VEOLIA , trezește-te !...:D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close